Πρόσκληση εορτασμού Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού 2014

1-7 Αυγούστου

Ας γιορτάσουμε όλοι μαζί!! Ελάτε να φτιάξουμε την πιο ωραία συλλογή από ιστορίες και φωτογραφίες θηλασμού για την 22η Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού!

Η Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού που εορτάζεται από 1-7 Αυγούστου, προωθείται σε παγκόσμιο επίπεδο από την WABA, την WHO, και τη UNICEF και είναι μια ευκαιρία για την ανάδειξη των πλεονεκτημάτων του μητρικού θηλασμού για την παιδική επιβίωση και ανάπτυξη, αλλά και για την υγεία των μητέρων.

Το θέμα της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού για το 2014, όπως αυτό ανακοινώθηκε από την Παγκόσμια Συμμαχία για την Προώθηση του Μητρικού Θηλασμού (World Alliance for Breastfeeding Action - WABA) είναι: “BREASTFEEDING: A Winning Goal - For Life!” (ΘΗΛΑΣΜΟΣ: Ένα νικητήριο γκολ για τη ζωή).

Πάρτε μέρος!

Από σήμερα και μέχρι την Πέμπτη 7 Αυγούστου, ελάτε να φτιάξουμε την πιο ωραία συλλογή από ιστορίες και φωτογραφίες για την 22η Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού!

Μοιραστείτε τα δικά σας "νικητήρια γκολ", δικές σας ιστορίες, εμπειρίες, θριάμβους ή φωτογραφίες θηλασμού, γιατί μέσα από αληθινές διηγήσεις και μαρτυρίες γίνεται πιο άμεση η ενημέρωση και η υποστήριξη σε θέματα θηλασμού και μητρότητας!!

Μέσα από τις προσωπικές σας ιστορίες ή/και φωτογραφίες ενθαρρύνετε όλες τις μητέρες που σχεδιάζουν ή προσπαθούν να θηλάσουν!!

Περιμένουμε τα αρχεία σας στο editor[at]mitrikosthilasmos.com!!

Δείτε την εορταστική συλλογή φωτογραφιών μας πατώντας εδώ


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP