ΕΛΗΞΕ: Μεγάλος διαγωνισμός με δώρα Motherlove


Tο mitrikosthilasmos.com γιορτάζει τα 6α του γενέθλια με έναν νέο μεγάλο διαγωνισμό! Τέσσερις τυχερές φίλες μας θα κερδίσουν υπέροχα δώρα Motherlove, συνολικής αξίας 210,68€!

Μη χάνετε λεπτό! Δηλώστε παρακάτω συμμετοχή!
Από σήμερα, Πέμπτη 27 Αυγούστου και μέχρι την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στις 23:59 δηλώνετε συμμετοχή! Τη Δευτέρα 7/9/15 στις 14:00 τα αποτελέσματα!

Η κάθε νικήτρια θα κερδίσει ένα πακέτο δώρων αξίας 52,67!
Το πακέτο περιλαμβάνει ένα καλάθι με πολλές εκπλήξεις και πιο συγκεκριμένα:

• ένα Pregnant Belly Oil (120 ml) -λάδι που βοηθάει στην πρόληψη των ραγάδων, αξίας 27,36€

• ένα Birth & Baby Oil (60 ml) -ήπιο λάδι για τον τοκετό και το βρεφικό μασάζ, αξίας 
11,63€


• και ένα Sitz Bath Spray (60 ml) -το πλέον απαραίτητο προϊόν για μετά τη γέννα (!) αξίας 13,68€, που ανακουφίζει τους μύες του περινέου, μειώνει το πρήξιμο και την αιμορραγία και θεραπεύει τα σκισίματα. Επίσης βοηθάει στην συρρίκνωση των αιμορροΐδων!Μπες στην κλήρωση με δυο απλά βήματα!

 Πάτα το μπλε κουμπί "Like" του facebook

 Πάτα το κουμπί "Συμμετοχή"
και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου!


Με την βοήθεια του Random.org θα γίνει ηλεκτρονική κλήρωση για την ανάδειξη των 4 τυχερών νικητριών, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 14:00.

Μείνετε σε επαφή και... Καλή επιτυχία σε όλες :-)

Χορηγοί Επικοινωνίας διαγωνισμού:
MyDiagonismoi.grediagnismoi.grnethall.grbabysmart.grkerdiseto.gr

 ~Ευχαριστούμε την εταιρεία Motherlove
για τα δώρα που προσέφερε~

    Στη Motherlove, αποστολή τους είναι η υποστήριξη των γυναικών στη μοναδική εμπειρία της μητρότητας έχοντας πάντα ως γνώμονα τη σοφία της φύσης.

    Στη Motherlove με αφοσίωση δημιουργούν ασφαλή και άριστης ποιότητας προϊόντα για την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, το θηλασμό και τα βρέφη από την πρόληψη των ραγάδων έως και την αύξηση παραγωγής μητρικού γάλακτος, ενώ λειτουργούν με αγάπη και σεβασμό προς το περιβάλλον και όλα τα προϊόντα Motherlove είναι απαλλαγμένα από συνθετικά υλικά και τεχνητές χρωστικές – αρωματικές ουσίες και συντηρητικά.

    Τα Motherlove προϊόντα έχουν βελούδινη αφή, αφήνοντας μια απαλή αίσθηση στο δέρμα αλλά παράλληλα είναι πολύ αποτελεσματικά για τις γυναίκες, τα βρέφη και φιλικά προς το περιβάλλον.

    Τα προϊόντα Motherlove θα τα βρείτε στο site http://gr.motherlove.eu/, στο facebook: motherlovegreece και σε επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα.

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP