Δεν είχα ιδέα για τη σημασία και το μεγαλείο του θηλασμού!

Ιστορία θηλασμού
της μαμάς Στεφανίας


Γέννησα στο Αττικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με καισαρική λόγω προεκλαμψίας και μου έδωσαν τον μικρό μου από το πρώτο λεπτό στο στήθος!
Δεν είχα ιδέα για τη σημασία και το μεγαλείο του θηλασμού μέχρι τότε, ούτε για το πόσο σημαντική είναι η άμεση επαφή του μωρού με τη μητέρα από την πρώτη στιγμή!  

Ευτυχώς ήμουν τυχερή και το προσωπικό με καθοδήγησε σωστά ώστε, αν και θηλάζω μόλις 2,5 μήνες, να θέλω να βλέπω αυτή τη γαλήνη στον γιο μου μετά από κάθε θηλασμό για όσο εκείνος θέλει!

Υποστηρίζοντας θερμά και έμπρακτα τον αγώνα σας για τον μητρικό θηλασμό -δημόσια και ιδιωτικά- διότι αποτελεί δικαίωμα του ανθρώπου, σας αποστέλλω και τη δική μας φωτογραφία από έναν από τους θηλασμούς μας! 

Με εκτίμηση,
Στεφανία Μ.

Ευχαριστούμε την Στεφανία που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και μοιράστηκε μαζί μας τη δική της εμπειρία θηλασμού και την όμορφη φωτογραφία, στα πλαίσια εορτασμού της 22ης Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού! Περιμένουμε και τις δικές σας ιστορίες ή/και φωτογραφίες θηλασμού στο editor[at]mitrikosthilasmos.com

Διαβάστε περισσότερες ιστορίες θηλασμού ΕΔΩ
Δείτε όλη την εορταστική συλλογή φωτογραφιών ΕΔΩ

Μητρικός Θηλασμός
Fun page
Υποστηρικτική Oμάδα Μητρικού Θηλασμού
"Απανταχού θηλάζουσες"___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP