8χρονη ξεγέννησε τη μαμά της με... τηλεφωνικές οδηγίες! (βίντεο)


Ήταν 07:00 το πρωί όταν καθώς ετοιμαζόταν για τη δουλειά της η Krystle Garcia από την Τάμπα της Φλόριντα, έσπασαν τα νερά της! Αμέσως είπε στην κόρη της να καλέσει ασθενοφόρο, όμως το μωρό ήταν βιαστικό και το 8χρονο κορίτσι έπρεπε να αναλάβει δράση με οδηγίες από τηλεφώνου!

Η κλήση στο 911 (αντίστοιχο του δικού μας 166) διήρκεσε μόλις 8 λεπτά και μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, η 8χρονη Jazmine McEnaney φανερά αγχωμένη καθώς η μαμά της πόναγε πολύ, αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακά ψύχραιμη, ακολούθησε πιστά όλες τις οδηγίες που τις έδιναν οι ειδικοί και βοήθησε να έρθει στον κόσμο το κατά δύο εβδομάδες πρόωρο αδερφάκι της!


Όταν έφτασε το ασθενοφόρο παρέλαβε τη μαμά και το μωρό και τους μετέφερε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ότι όλα είχαν πάει περίφημα και ήταν και οι δύο καλά στην υγεία τους!

Η μητέρα της 8χρονης, η κυρία Krystle Garcia, δήλωσε πολύ περήφανη για την κόρη της, που όπως είπε έκανε πολύ καλή δουλειά και χάρη στην ψυχραιμία της όλα πήγαν ομαλά και ήρθε στον κόσμο ο αδερφός της Joseph James Synder στο πάτωμα της τουαλέτας του σπιτιού τους χωρίς άλλες εκπλήξεις!!Στο παρελθόν, ακόμη ένα μικρό κορίτσι, η Alyssa Meza από το Σικάγο, κατάφερε στα εννέα της χρόνια, να ξεγεννήσει τη μητέρα της και να φέρει στον κόσμο την βιαστική της αδερφή βασισμένη μόνο σε όσα είχε δει στην τηλεόραση για τους τοκετούς!

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP