5α γενέθλια για το mitrikosthilasmos.com

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας γενεθλίων για το mitrikosthilasmos.com που φέτος σβήνει το 5ο του κεράκι!

Χρόνια μας πολλά!!

Χρόνια μας πολλά!! Άλλος ένας χρόνος πέρασε! Ένας χρόνος γεμάτος ενημέρωση, υποστήριξη, δράσεις και επικοινωνία με όλους εσάς, αυτή την υπέροχη παρέα που ολοένα και μεγαλώνει, που αγαπά και στηρίζει το έργο του "Μητρικός Θηλασμός.com" που πλέον θεωρείτε ο πλέον ενημερωμένος και επιστημονικά τεκμηριωμένος ελληνόφωνος διαδικτυακός τόπος σε θέματα θηλασμού και γαλουχίας! 

Άλλος ένας χρόνος πέρασε που μας ωρίμασε και μας γέμισε ενέργεια και δύναμη για τη συνέχεια του έργου μας, που στηρίζουν με αγάπη και σεβασμό μια μεγάλη επιστημονική ομάδα, σύλλογοι και φορείς, συνεργάτες, φίλοι και εθελοντές και φυσικά όλοι εσείς! Οι χιλιάδες καθημερινοί αναγνώστες μας και διαδικτυακοί μας φίλοι στο facebook!

Επίσης 3 χρόνια επιτυχημένης πορείας συμπληρώνει η πρώτη και μεγαλύτερη διαδικτυακή υποστηρικτική ομάδα εγκυμοσύνης, θηλασμού και μητρότητας, η "Απανταχού θηλάζουσες", που δημιουργήθηκε από το mitrikosthilasmos.com και λειτουργεί εθελοντικά μέσω facebook. Μια ομάδα που σήμερα αριθμεί πάνω από 8.500 μέλη από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό!!

Η εμπιστοσύνη που δείχνετε στο mitrikosthilasmos.com και στις "Απανταχού θηλάζουσες"αυτά τα χρόνια είναι η καλύτερη ανταμοιβή στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί, με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωση και υποστήριξή σας!

Κάναμε και κάποια λάθη αλλά να είστε σίγουροι ότι ήταν χωρίς σκοπιμότητα. Όπως σίγουροι να είστε ότι η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί με περισσότερο πάθος γιατί ο θηλασμός στην Ελλάδα το αξίζει!

Η ομάδα του mitrikosthilasmos.com σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας!

Μείνετε σε επαφή, σύντομα θα σας ανακοινώσουμε μια μεγάλη μας έκπληξη που θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά!!


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP