13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαιών και Μαιευτών


H μεγαλύτερη συνάντηση των επαγγελματιών μαιών και μαιευτών στην Ελλάδα πραγματοποιείται τον Σεπτέμβριο στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας, το Ναύπλιο!


Ο Σύλλογος Επιστημόνων Μαιών-Μαιευτών Ναυπλίου, από 18 έως 21 Σεπτεμβρίου 2014, διοργανώνει, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και για πρώτη φορά της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Μαιών (ICM), το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαιών και Μαιευτών με θέμα την Τεκμηρίωση στη Μαιευτική (Evidence – Based Midwifery).

Με στόχο την προσφορά στη μαιευτική κοινότητα και στους φοιτητές που αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της, θα παρουσιαστούν στους συνέδρους νέες επιστημονικές - ερευνητικές εξελίξεις που αφορούν στην επιστήμη της μαιευτικής αλλά και στους συναφείς με αυτή τομείς, τονίζοντας τη σημασία της τεκμηρίωσης στην κλινική πράξη, με στόχο τη σύγχρονη, ολιστική και εμπεριστατωμένη παροχή υπηρεσιών υγείας στη μητέρα, στη γυναίκα και στην οικογένεια γενικότερα.

Το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαιών και Μαιευτών υπόσχεται -με χρήση σύγχρονων τεχνολογιών (e-posters, σύστημα barcode)- πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα θεματολογία διαλέξεων και στρογγυλών τραπεζών, θεωρητικά και κλινικά φροντιστήρια και debates που παρουσιάζονται για πρώτη φορά σε Μαιευτικό Συνέδριο, αλλά και το «1ο Συμπόσιο Ιστορίας, Φιλοσοφίας και Λαογραφίας της Μαιευτικής».

Οι διοργανωτές και οι επιτροπές του Συνεδρίου καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, εν μέσω χαλεπών καιρών, να παρουσιάσουμε στη μαιευτική και ευρύτερη επιστημονική κοινότητα, ένα κατά το δυνατό άρτιο επιστημονικά και οργανωτικά Συνέδριο.

Με την ευχή να σταθείτε αρωγοί στην προσπάθειά μας με τη φυσική σας παρουσία στο Συνέδριο, σας περιμένουμε στο όμορφο Ναύπλιο.

Με τιμή,
Μιχάλης Μώρος, RM, MSc, PhDc
Πρόεδρος του Συνεδρίου

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ: Ξενοδοχείο Amalia, Οδός Αμαλίας, Τ.Κ. 21 100 Νέα Τίρυνθα, Ναύπλιο, τηλ. : +30 27520 24400

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Πέμπτη 18/9 – Κυριακή 21/9/2014

ΕΚΘΕΣΗ: Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, θα λειτουργεί έκθεση φαρμακευτικών εταιρειών και μηχανημάτων.

Δείτε εδώ το ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του συνεδρίου.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στo site του συνεδρίου: 13midwives2014.mdcongress.gr ή στην Οργανώτρια MDcongress: Αλεξ.Παναγούλη 118, Αγ. Παρασκευή, Αθήνα 153 43, Τηλ.: 210 6074200, Fax: 210 6074222, md@mdcongress.gr

Χορηγός Επικοινωνίας

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP