Αποκάλεσαν "πόρνη" μια μητέρα επειδή θήλασε στην καφετέρια


Η 27χρονη μητέρα Rhea Holley, απολάμβανε έναν καφέ μαζί με μια φίλη της και τα μωρά τους μέσα σε μια καφέτερια στην περιοχή Purley, στο Νότιο Λονδίνο, όταν ο 11 μηνών γιος της άρχισε να πεινάει και να κλαίει. Για να τον ηρεμήσει άρχισε να τον θηλάζει, γνωρίζοντας, όπως είπε αργότερα, ότι τα Costa Coffee ήταν φιλικά προς τον θηλασμό...


Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ένα ζευγάρι στα 60 τους χρόνια, άρχισε να την αποκαλεί «πόρνη» και να λέει ότι είναι αηδιαστικό και προσβλητικό να ταΐζει το παιδί της δημοσίως. Επίσης, είπαν ότι τα παιδιά πρέπει να μένουν στο σπίτι και εκεί να τρώνε τα γεύματά τους.

Η νεαρή μητέρα ξέσπασε σε κλάματα και έφυγε από την καφετέρια. Αμέσως, οι εργαζόμενοι της καφετέριας επέπληξαν το ζευγάρι για τη συμπεριφορά του.

Ένας υπάλληλος εξήγησε στο ζευγάρι ότι ο νόμος περί ισότητας του 2010 «The Equality Act 2010» απαγορεύει σε όλους ανεξαιρέτως να ζητήσουν από μια μητέρα που θηλάζει να εγκαταλείψει ένα δημόσιο χώρο, όπως ένα καφέ, κατάστημα ή σε μέσα μαζικής μεταφοράς και τους προειδοποίησε να σταματήσουν.

Ένας εκπρόσωπος της καφετέριας δήλωσε ότι οι μητέρες που θηλάζουν τα παιδιά τους είναι ευπρόσδεκτες σε όλα τα καταστήματα Costa Coffee.
Απαράδεκτο το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο να αντιμετωπίζεται με τέτοιο τρόπο! Κάθε παιδί έχει δικαίωμα στον θηλασμό και καμία μητέρα δεν πρέπει να δέχεται προσβολές απλά και μόνο επειδή ικανοποιεί απλόχερα τις ανάγκες του παιδιού της!! 

Σας έχει τύχει ποτέ να σας προσβάλλουν επειδή θηλάσατε δημόσια το παιδί σας;

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP