Χρόνια Πολλά Μαμά! | Γιορτή της μητέρας 2014


Γιορτή της μητέρας. Μια παγκόσμια γιορτή, ύμνος στην μητέρα, ύμνος στην ίδια τη ζωή! Η γιορτή της μητέρας είναι κινητή γιορτή (με συμβολικό χαρακτήρα) και έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται κάθε χρόνο την δεύτερη Κυριακή του Μάη. 


Η μητέρα είναι ένα εκπληκτικό "εργοστάσιο"! Μέσα στο σώμα της δημιουργείται η ζωή, μέσα από το σώμα της γεννιέται ο άνθρωπος. Και όπως τον τρέφει 9 μήνες μέσα στο σώμα της μέσω του πλακούντα, συνεχίζει και μετά τη γέννησή του, πάλι να τον τρέφει και να τον ζει από το ίδιο της το σώμα μέσω του θηλασμού!

Η Google τιμά τις μητέρες με ένα doodle αφιερωμένο στη σημερινή ημέρα!


Κυριακή 12 Μαΐου 2013 | Γιορτή της μητέρας

Μάνα, μητέρα, μαμά... όπως κι αν τη φωνάζουμε είναι τόσο ξεχωριστό άτομο στη ζωή μας! Και σήμερα είναι μια ευκαιρία να την τιμήσουμε! Να της εκφράσουμε την αγάπη μας, τον σεβασμό μας, την ευγνωμοσύνη μας, τον θαυμασμό μας γιατί... μάνα είναι μόνο μία!!


Είναι  μια ευκαιρία να της πούμε ευχαριστώ για όλα έκανε, κάνει ή θα κάνει για εμάς γιατί ξέρουμε πως η μητέρα είναι αυτή που πάντα είναι εκεί να μας ακούσει, να μας βοηθήσει, να μας στηρίξει, να μας αγκαλιάσει και ακόμη κι όταν την πληγώνουμε ή τη πικραίνουμε είναι αυτή που αν της ζητήσουμε μια αληθινή συγνώμη θα τα ξεχάσει όλα και θα μας συγχωρέσει...

Η αγκαλιά της μάνας είναι λιμάνι και το εκπληκτικό είναι πως πάντα -από την πρώτη πρώτη αγκαλιά και σε κάθε επόμενη- έχει την ίδια θέρμη!!

Χρόνια Πολλά σε όλες τις μαμάδες του κόσμου!


Δημοσίευση: 11/05/2014
Image: Missy Lanning

Σχετικά άρθρα:

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP