Το μωρό κλωτσάει! Εκπληκτικό βίντεο από την ενδομήτρια ζωή!

Μια από τις καλύτερες εμπειρίες που μπορεί να ζήσει μια γυναίκα, είναι η αίσθηση της κίνησης του μωρού της μέσα στην κοιλιά της!


Νιώθεις το μωρό να σαλεύει μέσα σου και αναρωτιέσαι τι μπορεί να είναι αυτό το εξόγκωμα που πιάνεις... ο αγκώνας του ή μήπως φτερνούλα; και τί είναι αυτό που αισθάνεσαι να σε σπρώχνει; χεράκι που τεντώνεται; γιατί συνήθως το ποδαράκι που κλωτσάει... το καταλαβαίνεις για τα καλά!

Το παρακάτω βίντεο είναι ίσως το εντυπωσιακότερο που έχετε δει κατά την ώρα που ένα έμβρυο βρίσκεται σε εγρήγορση μέσα στην κοιλιά της μαμάς του!!

Είναι τόσο ευδιάκριτο το μωρό! Θα το δείτε με το κεφάλι προς τα κάτω και τα ποδαράκια του να κλωτσάνε επάνω αριστερά!!

Ο Ryan Cragun κατέγραψε τις κινήσεις του γιου του Toren μέσα στην κοιλιά της μητέρας του Debi όταν αυτή διένυε την 37η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της και όπως αναφέρει είναι το καλύτερο υλικό που έχουν από τις συνολικά 3 ώρες βίντεο!

Αν παρατηρήσετε καλά, θα δείτε το μωρό που φαίνεται προφίλ (στραμμένο προς την αριστερή πλευρά της οθόνης σας) σχηματίζοντας V, με το κεφάλι του να είναι προς τα κάτω και τα πόδια τους προς τα επάνω, που φαίνεται να κλωτσάνε προς τα αριστερά!

Απολαύστε το!

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP