Δίδυμα ήρθαν στη ζωή πιασμένα χέρι-χέρι (βίντεο)

Μια σπάνια
και συγκινητική περίπτωση!


Στη Σάρα οι γιατροί είχαν πει ότι δεν θα ήταν εύκολο να κάνει παιδιά, ωστόσο εκείνη όχι μόνο έμεινε έγκυος αλλά κυοφορούσε πανομοιότυπα δίδυμα! Η εγκυμοσύνη της ήταν δύσκολη όπως και ο τοκετός της, αλλά τα μωράκια της της επιφύλασσαν μια υπέροχη έκπληξη! Ήρθαν στη ζωή πιασμένα χέρι-χέρι σκορπίζοντας ρίγη συγκίνησης!

Η 32χρονη μητέρα γέννησε με καισαρική στο Οχάιο των ΗΠΑ ενώ νοσηλευόταν ήδη δύο μήνες στο νοσοκομείο λόγω της δυσκολίας της στην εγκυμοσύνη.


Τα διδυμάκια της μοιράζονταν τον ίδιο αμνιακό σάκο και τον ίδιο πλακούντα, μια σπάνια περίπτωση που συμβαίνει μια στις 10.000 περιπτώσεις, κάτι που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο καθώς ήταν μπλεγμένοι οι ομφάλιοι λώροι τους, όμως οι δυο αδελφούλες, Τζίλιαν και Τζένα, τα κατάφεραν!


Είναι γνωστό πως τα διδυμάκια γενικώς, έχουν μεταξύ τους έναν ισχυρό δεσμό και μια ιδιαίτερη επικοινωνία που τα ακολουθεί σε όλη τους τη ζωή. Αυτά τα κοριτσάκια εντυπωσίασαν τους πάντες, όταν ήρθαν στη ζωή ενωμένες και δυνατές από την πρώτη στιγμή, πιασμένες η μία από το χέρι της άλλης!


Το επίσης εντυπωσιακό, είναι πως παρά το σπάνιο της περίπτωσης, στην ίδια κλινική πρόκειται να γεννήσει μια ακόμη γυναίκα που κυοφορεί δίδυμα  που μοιράζονται τον ίδιο αμνιακό σάκο και τον ίδιο πλακούντα!

Δείτε το συγκινητικό βίντεο από τη στιγμή της γέννησής των μικρών Τζίλιαν και Τζένα! Ακολουθούν δηλώσεις των γονιών τους, του γιατρού τους καθώς και της άλλης μητέρας που αναμένει να φέρει στον κόσμο τα δικά της πανομοιότυπα δίδυμα!


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP