Νέο σεμινάριο για εγκύους & θηλάζουσες από το AVENUE!

«Πριν έρθει ο πελαργός…
ενημερώνομαι για το μητρικό θηλασμό»



To εμπορικό κέντρο AVENUE στο Μαρούσι, που βρίσκεται πάντα κοντά στην οικογένεια, βοηθά τις μέλλουσες μητέρες, τις θηλάζουσες, το νέο ζευγάρι, τους νέους γονείς, να ακολουθήσουν τη φύση, να υποστηριχτούν και να ενημερωθούν εντελώς δωρεάν, πάνω στο πιο σημαντικό θέμα για την υγεία του ανθρώπου, τη βρεφική και παιδική διατροφή!


Το AVENUE κατανοώντας την ανάγκη των γυναικών για ενημέρωση, στην πιο ευαίσθητη περίοδο της ζωής τους, αυτή της εγκυμοσύνης αλλά και των πρώτων μηνών με το νεογέννητο μωρό τους, διοργανώνει το δεύτερο ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα «Πριν έρθει ο πελαργός… ενημερώνομαι για το μητρικό θηλασμό», με ομιλήτρια την διεθνώς πιστοποιημένη σύμβουλο γαλουχίας IBCLC & σύμβουλο θηλασμού LLL, κα Gabi Κανελλοπούλου.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος γι΄αυτό απαιτείται προεγγραφή. Δηλώστε παρακάτω τη συμμετοχή σας!

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το σεμινάριο απευθύνονται σε εγκύους 2ου-3ου 3μήνου και σε θηλάζουσες μητέρες ενώ ευπρόσδεκτοι είναι οι μπαμπάδες, οι φίλοι του θηλασμού και φυσικά τα παιδιά! (σημ.: δεν απευθύνονται σε φοιτητές και επαγγελματίες υγείας, δεν θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης).

Σε έναν φιλόξενο και ζεστό χώρο οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα:
  • Να ενημερωθούν πάνω σε θέματα όπως ο μητρικός θηλασμός, το πέρασμα του μωρού στη στερεά τροφή και άλλα θέματα που τους απασχολούν σε αυτή τη φάση της ζωής τους.
  • Να συζητήσουν τις απορίες τους και να βρουν απαντήσεις στα ερωτήματά τους
  • Να πάρουν τον καφέ ή τον χυμό τους
  • Συγχρόνως οι μητέρες θα μπορούν να θηλάσουν ή να αλλάξουν το μωρό τους ή -αν θέλουν- να αφήσουν τα μεγαλύτερα παιδάκια τους σε κοντινό χώρο απασχόλησης κάτω από την επίβλεψη έμπειρων παιδαγωγών
  • Να κερδίσουν δώρα από τα καταστήματα του AVENUE!

ΠΟΤΕ & ΠΟΥ

Το σεμινάριο πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Απριλίου, 11:00-13:00 στην μικρή πλατεία του AVENUE.

To AVENUE βρίσκεται, στη Λεωφόρο Κηφισίας 41-47, στο ύψος του Παράδεισου Αμαρουσίου, δίπλα στο εκθεσιακό κέντρο της Helexpo και στο Ολυμπιακό στάδιο και πολύ κοντά στην είσοδο - έξοδο 11 της Αττικής οδού, ενώ εξυπηρετείται από τις λεωφορειακές γραμμές της Κηφισιάς και της τοπικής του Αμαρουσίου (συγκοινωνία 010 - σύνδεση με ΗΣΑΠ), καθώς και από τον προαστιακό (ο σταθμός «Κηφισίας» βρίσκεται σε μικρή απόσταση) και παρέχει δωρεάν parking 2.000 θέσεων!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος γι΄αυτό απαιτείται προεγγραφή. Μη χάνετε λοιπόν χρόνο, δηλώστε τώρα συμμετοχή στο σεμινάριο θηλασμού του AVENUE για τις 13 Απριλίου! Πατήστε ΕΔΩ
Προσκαλέστε φίλους μέσω facebook!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ
Εμπορικό Κέντρο AVENUE
Λ. Κηφισίας 41-47, 151 25 Παράδεισος Αμαρουσίου
Τηλ.: 210 6100901
www.avenuemall.gr
www.facebook.com/Avenue.Mall.Athens


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP