Είναι ιερό πράγμα να τρώει το βρέφος από τη μάνα!

Ιστορία θηλασμού
της μαμάς 
Γιάννας


Γεια σας! Με λένε Γιάννα. Η καταγωγή μου είναι από την Βουλγαρία. Είμαι παντρεμένη εδώ, ζω χρόνια στην Ελλάδα. Το αγοράκι μου είναι 19 μηνών και συνεχίζω να το θηλάζω!   

Μερικές φορές με έχουν κάνει να αισθάνομαι άσχημα για αυτό και πραγματικά έχω κουραστεί να εξηγώ σε γυναίκες μικρές και μεγάλες σε ηλικία -όσο τρελό και να ακούγεται- για πιο λόγο συνεχίζω να το κάνω!!

Μου λένε "6 μήνες είναι θρεπτικό το μητρικό γάλα...". "Είσαι τρελή" μου είπε μια γνωστή! "Ποτέ θα το κόψεις επιτέλους;" ακούω συνεχώς... Υπάρχουν και πολλοί άνθρωποι που με στηρίζουν φυσικά και τους ευχαριστώ!

Εκτός από το ότι θεωρώ πως ο θηλασμός είναι η φυσική εξέλιξη μετά από την γέννα... κόσμε, δεν υπάρχει πιο αγνό και όμορφο συναίσθημα από αυτό του θηλασμού!!

Ότι και να σας λένε μην ακούτε κανέναν και κάντε το "καθήκον" σας! Είναι ιερό πράγμα να τρώει το βρέφος από τη μάνα! Δεν περιγράφεται!! Αγαπάτε τα παιδιά σας και προσπαθήστε να τους δίνετε το καλύτερο που μπορείτε!

Μόλις έμεινα έγκυος έκοψα το τσιγάρο, τον καφέ, άρχισα να αγαπάω το σώμα μου πιο πολύ από ποτέ. Αφού μέσα μου μεγάλωνε ένα αγγελούδι!

Λέω πολλές φορές πως την άνοιξη θα κόψω το θηλασμό, αλλά βαθιά μέσα μου δεν το θέλω πραγματικά, άλλο να το λες και άλλο να το κάνεις!!

Ενημερωθείτε μαμάδες. Λίγη προσπάθεια θέλει και θέληση πολύ!!


Μπορείτε να στείλετε και τις δικές σας ιστορίες θηλασμού, τοκετού και μητρότητας στο editor[at]mitrikosthilasmos.com

Διαβάστε περισσότερες ιστορίες θηλασμού ΕΔΩ

Μητρικός Θηλασμός
Fun page
Υποστηρικτική Oμάδα Μητρικού Θηλασμού
"Απανταχού θηλάζουσες"___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP