Μωρό σε δίαιτα! 8 μηνών ζυγίζει 20 κιλά (βίντεο)


Σε αυστηρή δίαιτα υποβάλλεται το πιο βαρύ μωρό του κόσμου! Είναι μόλις 8 μηνών και ζυγίζει 20 κιλά, όσο ένα παιδί ηλικίας 5-6 ετών!


Ο μικρός Santiago από την Κολομβία, έφτασε να ζυγίζει ήδη 20 κιλά καθώς πάσχει από μεταβολικό σύνδρομο -και όχι επειδή οι γονείς του τον ταΐζουν πολύ με στόχο μια θέση στο βιβλίο Γκίνες όπως ψευδώς έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο!

Η 39χρονη μητέρα του, προβληματισμένη με το βάρος του μωρού της που δεν του επιτρέπει ούτε να μπουσουλήσει όπως εξηγεί στην κάμερα, στεναχωριέται και αγχώνεται για την πορεία της υγείας του παιδιού της που δεν είναι καλή, γι΄αυτό και αναζήτησε ιατρική βοήθεια, ενώ ανέφερε και τις δυσκολίες της φροντίδας ενός τόσο βαρύ μωρού!

Οι γιατροί πλέον υποβάλλουν το μωρό σε αυστηρή δίαιτα με φρούτα και λαχανικά, με στόχο μέσα στους επόμενους 6 μήνες να χάσει 8 κιλά.

Το βάρος του μικρούλη αντιστοιχεί σε παιδί ηλικίας 5-6 ετών και η ανησυχία των ειδικών είναι μεγάλη καθώς κινδυνεύει να πάθει καρδιακή προσβολή.

Το αφύσικα αυξημένο βάρος του μωρού μπορεί να επιφέρει καθυστέρηση στην κινητική του ανάπτυξη, έτσι πέρα από την ειδική διατροφή το αγοράκι θα ακολουθήσει και κάποια ειδικά προγράμματα δραστηριοτήτων.

Ας ελπίσουμε οι γιατροί σύντομα να καταφέρουν να χαρίσουν μια φυσιολογική ζωή στον μικρό Santiago!


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP