Μετά τη Ζιζέλ, ποιο διάσημο μοντέλο δημοσιεύει φωτογραφίες της ως θηλάζουσα; (photos)


Ένα ακόμη διάσημο τοπ μόντελ έγινε πριν από λίγους μήνες για πρώτη φορά μητέρα και ως λάτρης των social media, μετά τη Gisele, ανέβασε κι αυτή μία φωτογραφία στο instagram με το μωρό της την ώρα που το θηλάζει!

"Το αγαπημένο ποτό μαμάς και γιου!" 

Με αυτό το σχόλιο δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!


Ο λόγος για την Βραζιλιάνα καλλονή Καρολίν Τρεντίνι που συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας!

Η Καρολίν στις 9 Αυγούστου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και από τότε είναι υπέρμαχος του θηλασμού!Παρά τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, εκείνη βρίσκει πάντα χρόνο για τον πρίγκιπα της, τον οποίο θηλάζει και το απολαμβάνουν και οι δύο!

Παντρεμένη με τον Βραζιλιάνο φωτογράφο μόδας Φάμπιο Μπάρτελτ, ανεβάζει προσωπικές της στιγμές με το μωρό της και τα like παίρνουν φωτιά!
Δημοσίευση 28/03/2014
Επιμέλεια: Συντακτική Ομάδα ΜΘ

Διαβάστε επίσης:

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP