Τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης που... ενθουσιάζουν τις γυναίκες!


Η πρωινή αδιαθεσία και οι πόνοι στην πλάτη είναι συνηθισμένα συμπτώματα... αλλά κοιτάξτε και τη φωτεινή πλευρά! Δείτε και τα καλά συμπτώματα της εγκυμοσύνης που ενθουσιάζουν τις γυναίκες!


Πλούσια και λαμπερά μαλλιά

Αυτές οι ορμόνες που είναι υπεύθυνες για ένα εκατομμύριο μίζερα συμπτώματα θα μπορούσαν επίσης να κάνουν τα μαλλιά σας πιο πλούσια και  λαμπερά. Μάλιστα μερικές μέλλουσες μητέρες παραδέχονται ότι τα μαλλιά τους αναπτύσσονται με ταχύτερο ρυθμό από ό,τι στο παρελθόν.

Ανάπτυξη των νυχιών

Οι αυξήσεις στα επίπεδα της πίεσης του αίματος και των ορμονών μπορεί να φέρουν μέχρι και την ανάπτυξη των νυχιών σας σε τέτοιο σημείο, ώστε μπορεί να έχετε τα νύχια που πάντα ονειρευόσασταν. Οι προγεννητικές βιταμίνες μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην ταχύτερη ανάπτυξή τους.

Μεγαλύτερο στήθος

Ακόμη και πριν πάρετε ένα τεστ εγκυμοσύνης, το στήθος σας πιθανώς αρχίζει να αλλάζει για τη σίτιση του μωρού! Έτσι οι γαλακτοφόροι πόροι σας θα αυξηθούν για να γεμίσουν με γάλα, επομένως το στήθος σας θα είναι αισθητά μεγαλύτερο.

Λαμπερό δέρμα

Για μερικές μέλλουσες μαμάδες, μια αυξημένη ροή  αίματος μεταφράζεται σε μια φρέσκια ροζ λάμψη που σας επιτρέπει να αφήσετε το πινέλο του ρουζ κλειστό στη θήκη του μακιγιάζ σας.

Πιο σύνθετο εγκέφαλο

Είναι αλήθεια ότι το μυαλό σας αλλάζει, αλλά όχι προς το χειρότερο. Γίνεται πραγματικά για να είστε πιο ευαίσθητες στις ανάγκες του μωρού όταν θα γεννηθεί.

Τέλος η περίοδος!


Καλύτερο σεξ

Η εγκυμοσύνη κάνει μερικές μέλλουσες μαμάδες να είναι πιο ευαίσθητες και να απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ (εφόσον το επιτρέπει ο γιατρός τους).

Οι κλωτσιές του μωρού

Κάθε φορά που το μωρό σας κινείται, το σώμα σας αντιδρά με την ενίσχυση του καρδιακού ρυθμού σας, γεγονός που βοηθάει το δέσιμο με το μωρό σας.

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP