Εκπαίδευση & Επιμόρφωση Babysitters

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πιστοποιημένη εκπαίδευση φροντιστών βρεφών-νηπίων-παιδιών


Σας ενημερώνουμε για το καινοτόμο επιμορφωτικό Τρίμηνο Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης «Εκπαίδευση & Επιμόρφωση Φροντιστών Βρεφών – Νηπίων – Παιδιών (BABYSITTERS TRAINING)» το οποίο θα πραγματοποιηθεί Μάρτιο – Μάιο 2014 στη Θεσσαλονίκη.


Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα

Απευθύνεται καταρχήν σε ψυχολόγους, επαγγελματίες υγείας, παιδαγωγούς, νηπιαγωγούς, βρεφονηπιοκόμους, κοινωνικούς λειτουργούς, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, εκπαιδευτικούς, νοσηλευτές που επιθυμούν να εργαστούν ως φροντιστές βρεφών-νηπίων-παιδιών ή που εργάζονται ήδη και χρειάζονται εμπλουτισμό των προσόντων τους και πιστοποιημένη εκπαίδευση.

Παράλληλα, απευθύνεται και σε γονείς προκειμένου να τους εφοδιάσει με συγκεκριμένα γνωστικά εφόδια που θα τους βοηθήσουν στην ανατροφή του παιδιού αλλά και στη μετάδοση καταλλήλων γνώσεων προκειμένου να είναι σε θέση να αξιολογήσουν μελλοντικά κάποια υποψήφια baby sitter για το παιδί τους ή κάποιο/α παιδαγωγό που θα επιλέξουν για τη διαπαιδαγώγηση και φύλαξη του παιδιού στον ελεύθερο του χρόνο.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ

Για περαιτέρω πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε:
Τηλ.: 2310230545, 211 7706766 Fax: 2310230415, 211 7704544
www.e-employ.gr, info@e-employ.gr
__________________________________________
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: mitrikosthilasmos.com

Δημοσίευση 19/02/2014

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP