«60′ με το infokids.gr» στον ifeelkid


Το αγαπημένο site για γονείς και παιδιά, το infokids.gr, απέκτησε φωνή μέσα από το ραδιόφωνο του iFeelKid. Η Εφη Σακελλαρίου με πλούσια θεματολογία και με καλεσμένους­έκπληξη πληροφορεί τους ακροατές της για όλα όσα θέλει να γνωρίζει  η οικογένεια.


11.00­-12.00 κάθε Δευτέρα και 15.00, Τετάρτες μεσημέρι, το infokids.gr σας περιμένει σε μια εκπομπή με όλα τα νέα και ενδιαφέροντα της εβδομάδας, με τις προτάσεις του για τις εκδηλώσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε μαζί με τα παιδιά σας, αλλά και προτάσεις για σεμινάρια, συζητήσεις ή ομιλίες που αφορούν εσάς, σε σχέση πάντα με τα παιδιά.

Και όχι μόνο αυτά. Έρευνες, αγαπημένα βιβλία, διατροφικά tips, συμβουλές υγείας και εκπαιδευτικά νέα θα σας προσφέρουν όλη την πληροφόρηση που χρειάζεστε μέσα στην εβδομάδα.

Και η έκπληξη που έχουμε για σας; Κάθε εβδομάδα θα μας συντροφεύει στον ραδιοφωνικό μας περίπατο ένας καλεσμένος. Μαζί του θα μιλάμε και θα σχολιάζουμε τη δική μας, ξεχωριστή επικαιρότητα. Σας περιμένουμε!

Δευτέρα 3/2 στις 11.00 και Τετάρτη 5/2 στις  15.00 καλεσμένος της εκπομπής μας ο συνεργάτης του infokids.gr, ηθοποιός­ συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας.

Δημοσίευση 04/02/2014

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP