Απολογιστικό 1ου σεμιναρίου “Θηλασμός: Όσα πρέπει να ξέρει η νέα μαμά!”

Απολογιστικό 1ου σεμιναρίου “Θηλασμός: Όσα πρέπει να ξέρει η νέα μαμά!”


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο σεμινάριο του νέου κύκλου των ΔΩΡΕΑΝ μηνιαίων σεμιναρίων θηλασμού & μητρότητας που διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά στην Αθήνα το mitrikosthilasmos.com.

Ο πλέον ενημερωμένος και επιστημονικά τεκμηριωμένος διαδικτυακός τόπος σε θέματα μητρικού θηλασμού και γαλουχίας βρέθηκε ξανά κοντά στις νέες μητέρες, προσφέροντάς τους έγκυρη ενημέρωση και εμπεριστατωμένες πληροφορίες, με σκοπό να εκπαιδευτούν στην τέχνη του θηλασμού από την πρώτη ώρα!

Το σεμινάριο είχε θέμα: “Θηλασμός: Όσα πρέπει να ξέρει η νέα μαμά” και εισηγήτρια την Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλο Γαλουχίας IBCLC και Σύμβουλο Θηλασμού LLL, κα Gabi Groupe Κανελλοπούλου.

Το ενδιαφέρον σας για άλλη μια φορά ήταν πολύ μεγάλο! Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κατά πολύ τον συνολικό αριθμό των ατόμων που μπορεί να φιλοξενήσει η αίθουσα με αποτέλεσμα πολλοί από εσάς -με λύπη μας- να μην καταφέρατε να βρεθείτε στη συντροφιά μας!

Το παρόν έδωσαν 93 προσκεκλημένες φίλες μας, αρκετές συνοδεία συζύγων, με το group να ξεπερνά τα 110 άτομα!!

Photo by: M+A ARt Edition

Photo by: M+A ARt Edition

Photo by: M+A ARt Edition

Photo by: M+A ARt Edition

Δείτε το πλήρες φωτογραφικό αρχείο του σεμιναρίου ΕΔΩ

Η επιτυχία του πρώτου σεμιναρίου προμηνύει την καλή συνέχεια του 4ου κύκλου σεμιναρίων μας! Μείνετε λοιπόν σε επαφή και εξασφαλίστε εγκαίρως τη δική σας θέση καθώς η συμμετοχή μπορεί να είναι δωρεάν όμως οι θέσεις είναι περιορισμένες οπότε και απαιτείται προεγγραφή!

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στο σεμινάριο Φεβρουαρίου ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ


Χορηγός Επικοινωνίας
Τόπος Διεξαγωγής

Λίγα λόγια για τον 4ο κύκλο σεμιναρίων
“Ρώτα από κοντά” 


Το mitrikosthilasmos.com με έντονη κοινωνική ευαισθησία συνεχίζει για 4η συνεχή χρονιά να προσφέρει -όχι μόνο διαδικτυακά αλλά και από κοντά- έγκυρη ενημέρωση και σωστές πληροφορίες στις νέες μητέρες, με σκοπό να εκπαιδευτούν στην τέχνη του θηλασμού και παράλληλα να βρίσκουν την κατάλληλη υποστήριξη.

Μετά από τη μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση που είχαν οι κύκλοι των δωρεάν σεμιναρίων “Ρώτα από Κοντά” των προηγούμενων ετών, και φέτος είμαστε κοντά σας, με τον 4ο κύκλο που περιλαμβάνει 6 μηνιαία σεμινάρια με θέμα: “Θηλασμός: Όσα πρέπει να ξέρει η νέα μαμά!”. Τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν την τελευταία Κυριακή του Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθούν την πρώτη Κυριακή του Ιουνίου.

Με ομιλητές παιδίατρους, μαίες και πιστοποιημένους συμβούλους γαλουχίας IBCLC θα δώσουμε απαντήσεις σε όλες τις απορίες και ανασφάλειές σας για τους πρώτους μήνες με το μωρό σας!


2 Σχόλια

  1. Ο θηλασμός δεν έχει συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης! Ιδανικά συνεχίζεται για όσο διάστημα ευχαριστεί αμοιβαία τη δυάδα μαμά-μωρό (οι παγκόσμιες συστάσεις είναι τουλάχιστον για τα πρώτα 2 έτη).

    Αν η μητέρα αποφασίσει να διακόψει νωρίτερα τότε ο αποθηλασμός θα πρέπει να γίνει με την ίδια κατανόηση, ευαισθησία και υπομονή όπως γίνεται και ο θηλασμός!

  2. θα ήθελα να ρωτήσω πότε πρέπει να κόψω τον θηλασμό; κ με ποιο τρόπο για την ομαλή μετάβασή κ της μαμάς κ του παιδιού.;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *