Και η Μάγδα Πένσου θηλάζει και μάλιστα δημόσια!


Η Μάγδα Πένσου ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook με τον τρίχρονο γιο της αλλά και με το νεογέννητο. Στη φωτογραφία τη βλέπουμε να απολαμβάνει τον ήλιο και να θηλάζει το μωρό της.


Ο μικρός Πάρις είναι το μεγαλύτερο δώρο που της έφερε το 2013 και εκείνη εκτός από αγάπη και στοργή του χαρίζει και το μητρικό γάλα και το δείχνει!

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο arive.gr, όταν ρωτήθηκε πώς συνδυάζεται ο σημαντικότερος «ρόλος», αυτός της μητέρας, με όλα όσα συνεχίζει ακόμη να ασχολείται, απάντησε: "Αυτός δεν είναι ρόλος… είναι λόγος… λόγος να ζεις, να ονειρεύεσαι, να ταξιδεύεις, να χαμογελάς, να υπάρχεις ουσιαστικά. Τον ευχαριστώ τον γιο μου…κάθε μέρα. Είναι η προτεραιότητά μου. Ακολουθούνε τα υπόλοιπα"


Δημοσίευση 09/01/2014
Πηγές: blogs.gossip-tvarive

Διαβάστε επίσης:

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP