Ο θηλασμός είναι κάθε μέρα γιορτή!

Δεκέμβριος 2013. Καλό μήνα σε όλους!


Καλωσορίζουμε τον Δεκέμβριο! Τον υποδεχόμαστε με τις φωτογραφίες που επιλέξαμε για τον τελευταίο μήνα του χρόνου στο φετινό μας ημερολόγιο "Στιγμές Θηλασμού"* και το μήνυμα: "Ο θηλασμός είναι κάθε μέρα γιορτή!".


Είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς στο γιορτινό κλίμα του Δεκέμβρη... πόσο μάλλον σε αυτά τα μικρά θηλάζοντα αγιοβασιλάκια που απολαμβάνουν το γαλατάκι της μαμάς τους, τα οποία και επιλέξαμε για να στολίσουν τη σελίδα του πιο γιορτινού μήνα του χρόνου!!

Η Δέσποινα (κάτω) θηλάζει την 11,5 μηνών Αθανασία την Πρωτοχρονιά του 2012 (αποθήλασε 18 μηνών και 8 ημερών!) ενώ η Μαρία (επάνω) θηλάζει την μόλις 18 ημερών Αθηνά την ημέρα των Χριστουγέννων του 2011!

Γιορτάστε τη χαρά του θηλασμού μαζί με τα παιδιά σας κάθε ώρα, κάθε μέρα (κι αν τυχόν απαθανατίσετε κι εσείς ανάλογους "γιορτινούς θηλασμούς"... φυλάξτε τις φωτογραφίες... για το επόμενό μας ημερολόγιο θηλασμού!).

Καλό μήνα, καλές γιορτές και... καλούς θηλασμούς!

Και, μην ξεχνάτε! Σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει το ΔΩΡΕΑΝ ημερολογίου θηλασμού 2014! Μείνετε σε επαφή!

*Το ημερολόγιο 2013 "Στιγμές Θηλασμού" είναι μια πρωτοβουλία του mitrikosthilasmos.com για την προαγωγή και υποστήριξη του Μητρικού Θηλασμού!

Δείτε το ΕΔΩ και αποκτήστε το κι εσείς ΔΩΡΕΑΝ ή μοιραστείτε το ελεύθερα!

Σχετικά άρθρα:

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP