Η Penelope Cruz δηλώνει εθισμένη με το θηλασμό!Τους τελευταίους έξι μήνες, για δεύτερη φορά βιώνει και απολαμβάνει τη μητρότητα η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Penelope Cruz η οποία δηλώνει εθισμένη με το θηλασμό!Η αποκάλυψη ήρθε μέσα από τη συνέντευξη που έδωσε η 39χρονη ηθοποιός στο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού «Allure» που ήδη κυκλοφορεί: «Θήλαζα το γιο μου για 13 μήνες, και σχεδιάζω να κάνω το ίδιο με την κόρη μου Luna (6 μηνών σήμερα). Ο θηλασμός είναι εθιστικός. Είναι πολύ δύσκολο όταν φτάνει η μέρα που πρέπει να τον σταματήσεις».

Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος η Penelope Cruz, έτρωγε κατά την διάρκεια της συνέντευξης κινέζικο ντελίβερι (καντονέζικη σούπα, πάπια Πεκίνου και deep fried ψάρι), λέγοντας «δεν θα συζητήσουμε για δίαιτες σήμερα. Πρέπει να παίρνω έξτρα θερμίδες, γιατί ο θηλασμός απαιτεί όπως ξέρετε περίπου 500 θερμίδες επιπλέον ημερησίως».

 ΜΘ  Μπράβο στη διάσημη μητέρα που κατάφερε να θηλάσει 13 μήνες τον γιο της και που έχει τη διάθεση να κάνει το ίδιο και με την κόρη της, ωστόσο αν υπήρχε δυνατότητα να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί της... θα της λέγαμε, αφού τα καταφέρνει ήδη τόσο καλά, να ξεχάσει το "πρέπει" και να αφήσει τα πράγματα να εξελιχθούν φυσικά και να αποθηλάσει ομαλά για εκείνη και το παιδί της!

Όπως και να έχει, τις ευχόμαστε πολλούς ακόμα χαρούμενους θηλασμούς!

Δημοσίευση 19/12/2013
Επιμέλεια: Συντακτική Ομάδα ΜΘ

Διαβάστε επίσης:

2 σχόλια :

Kostoula Christina Daniilidi 24/12/13 20:39  

Πού δηλαδή συμπεραίνετε ότι δεν θα αποθηλάσει "ομαλά"? επειδή θέλει να θηλάσει 13 μήνες? δηλαδή δεν είναι αρκετό διάστημα αυτό κατά την εκτίμησή σας?

Μητρικός θηλασμός.com 17/1/14 11:58  

Όπως είδατε βάλαμε τη λέξη "πρέπει" που είπε η ηθοποιός σε εισαγωγικά για να τονίσουμε ότι "δεν πρέπει" να γίνει κάτι απότομα αλλά σταδιακά...

Κάθε μέρα θηλασμού είναι κέρδος για τη δυάδα μαμά-μωρό χωρίς να βάζουμε όριο στο κατώτατο ή το ανώτατο διάστημα θηλασμού.

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP