Άφησε το μωρό στο αυτοκίνητο για να κάνει τις δουλειές της


Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στον Άγιο Νικόλαο συνέλαβαν μία 40χρονη μητέρα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες άφησε το ενός έτους μωρό της μέσα στο αυτοκίνητο για να κάνει... τις δουλειές της! Το έντονο κλάμα του μωρού ξεσήκωσε τους περαστικούς οι οποίοι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω από το να το καθησυχάσουν.


Το μωρό όμως δεν σταματούσε το κλάμα του κι έτσι οι διερχόμενοι που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο ειδοποίησαν τις αρχές. Οι αστυνομικοί με το που έφτασαν στο αυτοκίνητο και αντίκρισαν το ενός έτους μωρό προσπάθησαν να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη του ΙΧ αυτοκινήτου προκειμένου να ανοίξει το όχημα.

Μάταια όμως καθώς η εν λόγω μητέρα είχε απομακρυνθεί από το σημείο. Μη έχοντας άλλη επιλογή, οι άνδρες της ΕΛΑΣ ειδοποίησαν κλειδαρά. Ξαφνικά και πριν ακόμα φτάσει ο κλειδαράς στο σημείο, εμφανίστηκε η μητέρα του μωρού.

Ερωτηθείσα από τις αρχές, απάντησε πως το άφησε μέσα στο αυτοκίνητο για να κάνει τις δουλειές της. Η Μολδαβή γυναίκα συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου και εις βάρος της θα σχηματισθεί δικογραφία.

 ΜΘ  ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ και για κανέναν λόγο δεν αφήνουμε μόνο του ένα παιδί στο αυτοκίνητο!!

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP