Μπαλαρίνα χόρευε μέχρι να γεννήσει (photos & video)


«Θα συνεχίσω να χορεύω μέχρι το τέλος» έλεγε -και το έκανε!- η όμορφη μπαλαρίνα Μαίρη Έλεν Μπάουερς, η οποία ανέβαζε στο Instagram εντυπωσιακές φωτογραφίες της σε χορευτικές φιγούρες, άκρως ασυνήθιστες για μία γυναίκα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη!


Η 34χρονη Μπάουερς είναι επαγγελματίας χορεύτρια που δούλεψε για 10 χρόνια στο New York City Ballet, προπονεί τους «Αγγέλους» της Victoria’s Secret και έχει προετοιμάσει την Νάταλι Πόρτμαν για τον ρόλο της στο Swan.Η εγκυμοσύνη όχι μόνο δεν σταμάτησε την ρουτίνα της, αντίθετα την βοήθησε να δημιουργήσει μία σειρά χορευτικών ασκήσεων, ειδικά για την περίοδο αυτή της ζωής της!
«Συνεχίζοντας να χορεύω και να εργάζομαι ενώ είμαι έγκυος νιώθω διπλή ικανοποίηση γιατί συνεχίζω τη φυσιολογική μου ζωή, γνωρίζοντας ότι το μωρό μοιράζεται τις εμπειρίες μου» είχε πει στο Elle ενώ όπως σημείωσε ο χορός την βοήθησε να κρατηθεί δυνατή και απομάκρυνε τις ενοχλήσεις της εγκυμοσύνης, όπως τον πόνο στην πλάτη και τα πρησμένα πόδια.
Σε όλη αυτή τη ρουτίνα που ακολουθούσε είχε τη στήριξη του γυναικολόγου της ο οποίος αναγνώριζε ότι αυτό ήταν κάτι που τη γέμιζε!
Στις 23 Δεκεμβρίου ανέβασε την τελευταία της φωτογραφία ως εγκυμονούσα: 


Στις 27 Δεκεμβρίου 2013 στις 06:00 το πρωί ήρθε το Χριστουγεννιάτικο πολυπόθητο δώρο της ζωής της, η γλυκιά κορούλα της, υγιής και χαρούμενη!


Πανευτυχής μητέρα πια η Μαίρη Έλεν Μπάουερς ανεβάζει στο Instagram τρυφερές φωτογραφίες τους!


Εμείς να της ευχηθούμε να της ζήσει και θεωρούμε βέβαιο πως η μικρούλα θα συνεχίζει να εμπνέει τη μητέρα της οπότε... αναμένουμε μια νέα σειρά φωτογραφιών της όμορφης μπαλαρίνας χορεύοντας μαζί με το μωρό της!

Δημοσίευση 31/12/2013

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP