Η Gisele θηλάζει παντού! Ακόμη και πριν τη φωτογράφηση!


Είναι top model, μητέρα δυο παιδιών και φανατική οπαδός του θηλασμού*! Ο λόγος για την Gisele που οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις δεν την εμποδίζουν να θηλάζει παντού και πάντα την κορούλα της, ενθαρρύνοντας όλες τις θηλάζουσες του κόσμου!


Η Gisele μπορεί να δηλώνει πολυάσχολη, κουρασμένη από ένα 15 ωρών ταξίδι στο Σάο Πάολο και τις μόλις 3 ώρες ύπνου... ωστόσο ακούραστα υποστηρίζει το μήνυμα "Breast is Best" (το στήθος είναι το καλύτερο) και το αποδεικνύει εμπράκτως, χαλαρή και χαμογελαστή!

Πριν από 20 ώρες ανέβασε περήφανα μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram που την απεικονίζει να θηλάζει την σχεδόν ενός έτους κορούλα της Vivian (που δεν την αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ) λίγο πριν τη φωτογράφηση της προσωπικής της σειράς εσωρούχων, ενώ μια ομάδα ομορφιάς την φροντίζει!

What would I do without this beauty squad after the 15 hours flying and only 3 hours of sleep #multitasking #gettingready


«Τι θα έκανα χωρίς αυτή την ομάδα ομορφιάς μετά από 15 ώρες πτήσης και μόνο 3 ώρες ύπνου; multitasking» έγραψε η Βραζιλιάνα καλλονή.

*Η Gisele πιστεύει πως θα έπρεπε να υπάρχει ένας νόμος που να υποχρεώνει όλες τις γυναίκες να θηλάζουν τα παιδιά τους για τουλάχιστον έξι μήνες από την ημέρα της γέννησής τους! 

Το επιτυχημένο μοντέλο, σε συνέντευξη που είχε δώσει παλαιότερα στο περιοδικό Harper’s Bazaar είχε πει χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν μητέρες που δεν θέλουν να θηλάσουν τα παιδιά τους και εγώ τις ρωτάω: “Θα δώσετε χημικό φαγητό στα παιδιά σας τώρα που είναι τόσο μικρά;”. Πιστεύω πως θα έπρεπε να υπάρχει ένας παγκόσμιος νόμος, που να υποχρεώνει τις μητέρες να θηλάζουν τα παιδιά τους».

Και άλλες φωτογραφίες της Gisele και της κορούλας της από το instagram 

Bye bye Brazil
Good morning ! Getting ready for work. #quickmeditation #grateful
Thank you auntie Fafi for capturing this special moment
#love #grateful
❤❤❤
The best love in the world! ❤

Δημοσίευση 11/12/2013
Επιμέλεια: Συντακτική Ομάδα ΜΘ

Διαβάστε επίσης:

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP