9η ετήσια Ημερίδα του Συλλόγου "Φίλοι του Μητρικού Θηλασμού"Ο Σύλλογος "Φίλοι του Μητρικού Θηλασμού" διοργανώνει την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013 την 9η ετήσια Ημερίδα του για το Μητρικό Θηλασμό, με θέμα: "Υποστήριξη του Μητρικού Θηλασμού - Κοντά στις Μητέρες".
Η Ημερίδα που τελεί Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF και της Εθνικής Επιτροπής Μητρικού Θηλασμού, αξιολογείται με μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης, αμοιβαία αναγνωρίσιμα από την ‘‘EUROPEAN UNION OF MEDICAL SPECIALISTS’’ (U.E.M.S.).

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί με ελεύθερη συμμετοχή από τις 09.00 μέχρι τις 15.00, στο αμφιθέατρο του Π.Γ.Ν.-Μαιευτηρίου "Έλενα Βενιζέλου".

Προσκαλέστε φίλους μέσω facebook:

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: mitrikosthilasmos.com


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP