ΣΟΚ: Πεντάχρονη στην Ουαλία ζυγίζει 69 κιλά

φωτο αρχείου

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένα πεντάχρονο κοριτσάκι στην πόλη Νιουτάουν της Ουαλίας έφτασε να ζυγίζει -άκουσον άκουσον- 69 κιλά! Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπάλληλοι της πρόνοιας που επισκέφθηκαν το σπίτι της οικογένειας, αντικρίζοντας το κατά πολύ υπέρβαρο παιδί.


Το ηλικίας 5 ετών κοριτσάκι ζυγίζει 69 κιλά, τη στιγμή που ένα κορίτσι της ηλικίας του δεν θα έπρεπε να υπερβαίνει τα 20 κιλά.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος από την οικογένεια δεν αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά με το παιδί», δήλωσε ο Ταμ Φράι, επίτιμος πρόεδρος του Child Growth Foundation στην Ουαλία.

Οι υπάλληλοι της πρόνοιας αναγκάστηκαν να πάρουν το παιδί από τους γονείς του.

1 σχόλια :

Ελένη 11/12/13 10:54  

Iσως να γνωριζαν οτι υπηρχε προβλημα αλλα να μην εχουν την δυνατοτητα να το αντιμετοπισουν??

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP