Η "Αλκυόνη" γιορτάζει τον θηλασμό στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου!

Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού: Ανοιχτή εκδήλωση για τα παιδιά


Με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού (1-7 Νοεμβρίου 2013) με θέμα την «Υποστήριξη του θηλασμού: κοντά στις μητέρες», η «Αλκυόνη: Εθνική Πρωτοβουλία Προαγωγής του Μητρικού Θηλασμού» διοργανώνει μία ανοιχτή εκδήλωση για τα παιδιά!


Αύριο, 2 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 10.30-13.30, στον πεζόδρομο της  Διονυσίου Αρεοπαγίτου (κοντά στο μετρό -στάση Ακρόπολη) η «Αλκυόνη» σας προσκαλεί να συμμετέχετε στη δράση δρόμου κατά τη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες για τα μικρά παιδιά, όπως εργαστήρια χαρτοκοπτικής, ζωγραφικής, γλυπτικής και αφήγηση παραμυθιών.

Δημοσίευση 01/11/2013

Διαβάστε επίσης:

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP