Πανομοιότυπα τρίδυμα χωρίς εξωσωματική γονιμοποίηση

Τα πανομοιότυπα τρίδυμα προκύπτουν όταν ένα γονιμοποιημένο ωάριο χωρίζεται σε τρία. Οι πιθανότητες να συμβεί αυτό, χωρίς εξωσωματική γονιμοποίηση, είναι μία στα 200 εκατομμύρια.


Όταν η Karen Gilbert έμαθε ότι ήταν έγκυος σε πανομοιότυπα τρίδυμα ένιωσε έκπληξη και ανείπωτη χαρά. Όμως οι γιατροί προσπάθησαν να την προσγειώσουν στη σκληρή πραγματικότητα, τονίζοντάς της ότι η περίπτωσή της ήταν εξαιρετικά σπάνια (συμβαίνουν μία στις 200 εκατομμύρια εγκυμοσύνες σαν τη δική της) και προσπαθώντας δύο φορές να την πείσουν να την τερματίσει.


Οι γιατροί που την παρακολουθούσαν φοβόντουσαν ότι τα τρία έμβρυα δε θα κατάφερναν να επιβιώσουν μέσα στη μήτρα της.

Αργότερα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, τής πρότειναν να κρατήσει ένα ή δύο από τα τρία έμβρυα, όμως εκείνη και ο άντρας της Ian ήταν αποφασισμένοι να φέρουν στον κόσμο και τις τρεις κόρες τους.


Η Ffion, η Madison και η Paige, γεννήθηκαν στις 2 Αυγούστου, δύο μήνες πρόωρες.

Τώρα χαίρονται την αγκαλιά των γονιών τους και της μεγαλύτερης αδερφής τους στο σπίτι τους στο Pontypool της Ουαλίας.

«Δεν ήταν εύκολη εγκυμοσύνη, το αντίθετο μάλιστα. Όμως τώρα μπορώ να αναρρώσω και να ξεκουραστώ από αυτήν και να γνωρίσω τις τρεις πανέμορφες κόρες μου. Οι γιατροί μας είχαν πει ότι θα τις κρατούσαν τρεις μήνες στο νοσοκομείο, όμως τελικά καταφέραμε να τις πάρουμε πιο νωρίς στο σπίτι μας» είπε η 32χρονη μητέρα τους.


«Δε μπορούσαμε να τερματίσουμε την εγκυμοσύνη. Ήταν τα μωρά μας. Κάναμε υπερήχους κάθε εβδομάδα για να ελέγχουμε την ανάπτυξή τους» πρόσθεσε ο 34χρονος πατέρας τους.

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP