Μεγάλη η ανταπόκριση στην ημερίδα θηλασμού "Μαμά, ΜΠΟΡΕΙΣ!"


Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους στην χθεσινή 5η επιστημονική/ενημερωτική ημερίδα θηλασμού με θέμα "Μαμά, ΜΠΟΡΕΙΣ! - Η ενημέρωση και η υποστήριξη βοηθούν τον θηλασμό να πετύχει" καθώς και το σύνολο των ομιλητών για τις άκρως ενδιαφέρουσες εισηγήσεις τους! 


Για άλλη μια φορά το αμφιθέατρο του ΠΓΝ "Αττικόν"​ ήταν κατάμεστο! Επαγγελματίες υγείας, γονείς (νυν και μέλλοντες) αλλά και φίλοι του θηλασμού, έδωσαν το παρόν, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τα θέματα θηλασμού, γαλουχίας, μητρότητας αλλά και μεγάλη ανάγκη για γνώση και έγκυρη, επιστημονικά τεκμηριωμένη ενημέρωση και υποστήριξη!

Ιδιαίτερη χαρά μας έδωσε το γεγονός ότι στο κοινό μας είχαμε και πολλούς "κύριους πρωταγωνιστές" του θέματος θηλασμός!


Φυσικά, αναφερόμαστε στους μικρούς μας φίλους, ανάμεσά τους μερικοί που μετράνε μόλις μερικές εβδομάδες ζωής! Κάποιοι θήλασαν, άλλοι κοιμήθηκαν, γέλασαν, έπαιξαν, όλοι όμως έδειξαν τεράστια υπομονή -όλες αυτές τις ώρες- και τους ευχαριστούμε πάρα-πάρα πολύ!!

Η ανταπόκριση όλων σας και η ενεργή συμμετοχή σας μας δίνει μεγάλη δύναμη και ένα παραπάνω λόγο για να προσπαθούμε ακόμη περισσότερο να είμαστε κοντά σας με κάθε τρόπο!!

Σύντομα θα δημοσιευτεί το απολογιστικό δελτίο της ημερίδας καθώς και πλήρες φωτογραφικό αρχείο.

Μείνετε σε επαφή!

Διοργάνωση

Χρυσός Χορηγός


Μεγάλοι Χορηγοί
 

Χορηγός


Με την Ευγενή Στήριξη
Σύλλογος Επιστημόνων
Μαιών Μαιευτών
Αθήνας

(ΣΕΜΜΑ)
Ελληνική
Ψυχοπροφυλακτική
Εταιρεία


Μεγάλοι
Χορηγοί Επικοινωνίας

Χορηγοί Επικοινωνίας
       

 Σχετικά άρθρα:___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP