Μαμά, ΜΠΟΡΕΙΣ!

Αύριο Κυριακή 20 Οκτωβρίου, όλοι μαζί λέμε "Μαμά, ΜΠΟΡΕΙΣ!" γιατί η ενημέρωση και η υποστήριξη βοηθούν τον θηλασμό να πετύχει!


Επαγγελματίες υγείας, φοιτητές, ζευγάρια, γονείς, εγκυούλες, μανούλες θηλάζουσες, πρώην, νυν ή μέλλουσες, φίλοι και υποστηρικτές του μητρικού θηλασμού, μην ξεχνάτε το ραντεβού μας στο αμφιθέατρο του ΠΓΝ "Αττικόν"!!

Σας περιμένουμε στην 5η επιστημονική-ενημερωτική ημερίδα για τον μητρικό θηλασμό, που διοργανώνει το mitrikosthilasmos.com στα πλαίσια των δράσεών του για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού 2013.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και δωρεάν για όλους!!

Θέματα όπως οι πρώτες μέρες στο μαιευτήριο και το σπίτι, εδραίωση θηλασμού -συχνά λάθη και παγίδες, εργαζόμενη μητέρα και συνέχιση του θηλασμού, δημιουργία ατομικής τράπεζας μητρικού γάλακτος κ.α. θα αναπτυχθούν σε αυτή την ημερίδα!, ενώ στους εγγεγραμμένους θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα ομιλιών της Ημερίδας

Δωράκια και εκπλήξεις περιμένουν όλες μας τις φίλες ενώ για τους μικρούς μας φίλους θα λειτουργεί εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης!

Για τις θηλάζουσες μητέρες να υπενθυμίσουμε πως τα θηλάζοντα βρέφη και μικρά παιδιά είναι φυσικά ευπρόσδεκτα στην ημερίδα! Χαρά μας να έχουμε τους μικρούς πρωταγωνιστές στο κοινό μας!!!


Προσκαλέστε φίλους μέσω facebook: www.facebook.com/events/1417494871811314

Να είστε όλοι εκεί, γιατί η ενημέρωση και η υποστήριξη βοηθούν τον θηλασμό να πετύχει!!


Η Ομάδα του
mitrikosthilasmos.com


Διοργάνωση

Χρυσός Χορηγός


Μεγάλοι Χορηγοί
 

Χορηγός


Με την Ευγενή Στήριξη
Σύλλογος Επιστημόνων
Μαιών Μαιευτών
Αθήνας

(ΣΕΜΜΑ)
Ελληνική
Ψυχοπροφυλακτική
Εταιρεία

Μεγάλοι
Χορηγοί Επικοινωνίας

Χορηγοί Επικοινωνίας
       
Δημοσίευση: 19/10/2013

Σχετικά άρθρα:

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP