Κατερίνα Παπουτσάκη: Είμαι θηλάζουσα μαμά και πρέπει να πάω να ταΐσω το μωράκι μου!

«Το μυαλό μου είναι συνέχεια εκεί»


Για τη ζωή στο σπίτι με τον μόλις 5 μηνών γιο της μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη στην κάμερα μεσημεριανής εκπομπής λέγοντας: «Νιώθω υπέροχα, δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψεις το συναίσθημα».

«Φυσικά και υπάρχουν δυσκολίες, αλλά είναι τόσο γλυκιές που δεν τις λογαριάζεις. Με ένα βλέμμα εκμηδενίζονται» δήλωσε η 34χρονη ηθοποιός για τη ζωή της πλέον με τον γιο της, ενώ συμπλήρωσε: «Το μυαλό μου είναι συνέχεια εκεί. Ακόμα και αυτή τη στιγμή πρέπει να τρέξω γιατί είμαι μια θηλάζουσα μαμά και πρέπει να πάω να ταΐσω το μωράκι!».

Όσο για το πώς θα συνδυάσει τη μητρότητα με την επιστροφή της στο σανίδι και συγκεκριμένα στο μιούζικαλ «Άννι», στο οποίο θα συνεργαστεί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη; «Δυσκολεύομαι λιγάκι, αλλά σιγά σιγά λύνονται τα προβλήματα. Έχω πολλή και ουσιαστική βοήθεια. Υπάρχει κατανόηση και από την πρόβα» ανέφερε.

Τέλος, για τα κιλά της εγκυμοσύνης, η Κατερίνα Παπουτσάκη ξεκαθάρισε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη»: «Υπάρχουν κάποια ακόμα, αλλά δεν μπορώ να προσποιηθώ ότι δεν έμεινα έγκυος και πως δεν έκανα παιδί. Δεν έχω αυτή την ιστορία, το απολαμβάνω έτσι όπως είμαι».

Πηγή: protothema
Δημοσίευση 14/10/2013

Διαβάστε επίσης:

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP