Φθινοπωρινό Χαριστικό Παζάρι 2013 του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος


Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος - La Leche League Greece, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού (1-7 Νοεμβρίου) σας προσκαλεί στο Φθινοπωρινό Χαριστικό Παζάρι, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013, 11π.μ.-4μ.μ., στον Παιδικό Σταθμό-Νηπιαγωγείο «Κοκκινοσκουφίτσα» στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.


Η θεματική της φετινής Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού «Υποστήριξη Θηλασμού: κοντά στις μητέρες» τονίζει την ανάγκη να παρέχεται υποστήριξη στις μητέρες ώστε να ξεκινήσουν, να εγκαταστήσουν και να διατηρήσουν βέλτιστες πρακτικές θηλασμού.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Θηλασμού La Leche League International, που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τον Σύνδεσμο Θηλασμού Ελλάδος (La Leche League Greece), είναι η μεγαλύτερη και παλαιότερη οργάνωση θηλασμού στον κόσμο που συμβουλεύει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO) και τη UNICEF, για θέματα σχετικά με τον θηλασμό.

Από την ίδρυση του το 1956 στις Ηνωμένες Πολιτείες, και από το 1979 στην Ελλάδα, έχοντας ομάδες σε πάνω από 67 χώρες, υποστηρίζει κάθε μητέρα που θέλει να θηλάσει.

Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος έχει αυτή την στιγμή 6 ομάδες υποστήριξης στην Αθήνα, 2 ομάδες στη Θεσσαλονίκη και από μία στη Μυτιλήνη, στην Κέρκυρα, στην Ξάνθη, στο Βόλο, στις Σέρρες και Κέντρα Πληροφόρησης Θηλασμού στο Ηράκλειο Κρήτης, στη Σύρο και τη Λαμία.

Οι ειδικά εκπαιδευμένοι Σύμβουλοι Θηλασμού του Συνδέσμου, υποστηρίζουν εθελοντικά τις μητέρες που θηλάζουν, συντονίζουν Μηνιαίες Συναντήσεις όπου συζητάνε με μητέρες για οποιοδήποτε θέμα τις απασχολεί σχετικά με το θηλασμό, ενώ επίσης δέχονται τηλεφωνήματα από θηλάζουσες ή μέλλουσες μητέρες και τις επισκέπτονται, όταν αυτό είναι αναγκαίο και δυνατό.

Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο και στηρίζεται στις εισφορές των μελών του, σε δωρεές καθώς και σε δράσεις όπως το Φθινοπωρινό Χαριστικό Παζάρι, ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται και για τις επόμενες μητέρες.

Το Φθινοπωρινό Χαριστικό Παζάρι, που γίνεται τα τελευταία χρόνια την Κυριακή της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, είναι μια ευκαιρία για μια υπέροχη μέρα με μπουφέ, γλυκά και ποτά, χειροποίητα είδη, ρούχα από δεύτερο χέρι, βιβλία, αντικείμενα και παιχνίδια για βρέφη και παιδιά, λαχειοφόρο αγορά με δώρα για όλους. Επιπλέον, κατά τη διάρκειά του υπάρχουν δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, για τους υποψήφιους γονείς καθώς και συζήτηση για θέματα θηλασμού μαζί με τις Συμβούλους.

Όλα τα έσοδα από το Παζάρι διατίθενται για τους σκοπούς του Συνδέσμου, ενώ όσα προϊόντα απομένουν την ημέρα εκείνη, προωθούνται σε φιλανθρωπικά ιδρύματα (όπως Παιδικό Χωριό SOS, Χαμόγελο του Παιδιού, κ.ά.).

Η είσοδος στο Παζάρι και τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την εκδήλωση στο Facebook:
Παζάρι Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος (https://www.facebook.com/events/563421933694554/), καθώς και στην ιστοσελίδα www.lllgreece.org
Δημοσίευση 27/10/2013

Διαβάστε επίσης:

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP