Ο θηλασμός είναι επικοινωνία!

Σεπτέμβριος 2013. Καλό μήνα σε όλους!

Καλωσορίζουμε τον Σεπτέμβριο! Τον υποδεχόμαστε με τη φωτογραφία που επιλέξαμε για αυτόν τον μήνα στο φετινό μας ημερολόγιο "Στιγμές Θηλασμού"* και το μήνυμα: "Ο θηλασμός είναι επικοινωνία!".


Ο θηλασμός είναι κάθε λεπτό, επικοινωνία! Μια ιδιαίτερη και πολύπλευρη, αμφίδρομη σχέση επικοινωνίας ανάμεσα σε κάθε μητέρα και το παιδί της που ενισχύει τον ψυχικό δεσμό που αναπτύσσετε μεταξύ τους...

Χωρίς απαραίτητα να μιλάει κανείς από τους δύο, μητέρα και παιδί αλληλεπιδρούν και επικοινωνούν με έναν δικό τους μοναδικό τρόπο, που μεταφέρει αναρίθμητα μηνύματα, τόσο από τη μητέρα στο παιδί όσο και από το παιδί στη μαμά.

Ο θηλασμός παίζει σημαντικό ρόλο στην επικοινωνία ανάμεσα στη μητέρα και το παιδί. Δεν είναι μόνο τα λόγια που μπορεί να λέει η μητέρα εκείνη τη στιγμή στο παιδί της, είναι αυτή η ευαίσθητη επικοινωνία και τα μηνύματα που ανταλλάσσουν μεταξύ τους με το βλέμμα, την επαφή, τα χάδια, το συναίσθημα... κατά τη διάρκεια του θηλασμού, αλλά και όλη αυτή η γλυκιά αίσθηση που μένει μετά!

Αφεθείτε και απολαύστε αυτή την εκπληκτική και ανεκτίμητη μορφή επικοινωνίας με το παιδί σας!

Καλό μήνα και... καλούς θηλασμούς!

*Το ημερολόγιο "Στιγμές Θηλασμού" είναι μια πρωτοβουλία του mitrikosthilasmos.com για την προαγωγή και υποστήριξη του Μητρικού Θηλασμού!

Δείτε το ΕΔΩ και αποκτήστε το κι εσείς ΔΩΡΕΑΝ ή μοιραστείτε το ελεύθερα!

Σχετικά άρθρα:

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP