4 χρόνια "Μητρικός Θηλασμός.com"

σβήνει το 4ο του κεράκι!


To mitrikosthilasmos.com συμπληρώνει 4 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο διαδίκτυο -και όχι μόνο- με κύρια όπλα την αγάπη και την ευαισθησία προς τη μητέρα και το παιδί και κύριους σκοπούς την ενημέρωση, προαγωγή, προστασία και υποστήριξη του μητρικού θηλασμού! 

Επίσης 2 χρόνια επιτυχημένης πορείας συμπληρώνει η μεγαλύτερη διαδικτυακή υποστηρικτική ομάδα εγκυμοσύνης, θηλασμού και μητρότητας, η "Απανταχού θηλάζουσες", μια ομάδα που δημιουργήθηκε από το mitrikosthilasmos.com, λειτουργεί μέσω facebook και σήμερα αριθμεί πάνω από 6.100 μέλη!

Πάντα παρέα με τη δική σας συντροφιά, πραγματώνουμε βήμα-βήμα, με δυναμισμό, δημιουργικότητα, πάθος και αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, στόχους και όνειρα!

Έτσι λοιπόν, όλοι εμείς στο mitrikosthilasmos.com, σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη, την προτίμηση, την αφοσίωση και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε από την πρώτη στιγμή, κάτι που μας γεμίζει δύναμη και σιγουριά για τη συνέχεια!

Σας υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε να δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε να σας παρέχουμε καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη αλλά και ποιοτικές υπηρεσίες, σεμινάρια, επιστημονικές ημερίδες, δράσεις και άλλα πολλά, τόσο διαδικτυακά όσο και από κοντά, πάντα με το ίδιο πάθος και τον ίδιο ενθουσιασμό!

ΧΡΟΝΙΑ μας ΠΟΛΛΑ και... 
Μείνετε συντονισμένοι! 
Πάντα κοντά σας με κάτι νέο!

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP