Ιούλιος 2013. Καλό μήνα σε όλους!

Ιούλιος 2013. Καλό μήνα σε όλους!Καλωσορίζουμε τον Ιούλιο! Τον υποδεχόμαστε με τις φωτογραφίες που επιλέξαμε για αυτόν τον μήνα στο φετινό μας ημερολόγιο "Στιγμές Θηλασμού"* και το μήνυμα: "Ο θηλασμός είναι αγκαλιά!".


Γιατί ναι! Ο θηλασμός είναι αγκαλιά! Κάθε φορά! Είναι μια ακόμη ευκαιρία μέσα στην ημέρα για να βρεθούν μαμά και μωρό... αγκαλιά!

Μια αγκαλιά γεμάτη ερεθίσματα, μηνύματα, βλέμματα, αγγίγματα, συναισθήματα... Είναι μια ζεστή αγκαλιά που τρέφει σώμα και ψυχή! Είναι μια αγκαλιά που όταν κάποια στιγμή γίνει παρελθόν, μένει νοσταλγικά αξέχαστη για πάντα!!

Πάρτε τα μωράκια σας αγκαλιά και χορτάστε τα με μανούλα σε όλα τα επίπεδα!!

Καλούς Θηλασμούς και Καλές Αγκαλιές!!

*Το ημερολόγιο "Στιγμές Θηλασμού" είναι μια πρωτοβουλία του mitrikosthilasmos.com για την προαγωγή και υποστήριξη του Μητρικού Θηλασμού!

Δείτε το ΕΔΩ και αποκτήστε το κι εσείς ΔΩΡΕΑΝ ή μοιραστείτε το ελεύθερα!

Σχετικά άρθρα:

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP