Κινδύνεψε μωρό που κατάπιε ηλιόσπορους


Το άτυχο αγοράκι ξέφυγε από την προσοχή της μητέρας και του πατέρα του και έφτασε μόνο στο σαλόνι του σπιτιού...


Όλα έγιναν στο σπίτι της οικογένειας που βρίσκεται στο κέντρο της Ρόδου. Οι γονείς είχαν
αφήσει πάνω στο τραπέζι του σαλονιού ηλιόσπορους και το μόλις 15 μηνών βρέφος τους, ξέφυγε από την προσοχή τους και μπήκε μόνο στο δωμάτιο. Λίγα λεπτά αργότερα η μητέρα έβλεπε το μωρό της, να μην μπορεί να ανασάνει και έβαλε τις φωνές.

Το μωρό δεν μπορούσε να πάρει ανάσα Οι γονείς άνοιξαν το στόμα του μωρού και είδαν δύο ηλιόσπορους να έχουν σφηνώσει στο λαιμό του. Πολύ γρήγορα το νήπιο μεταφέρθηκε στην Παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου της Ρόδου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, από τις οποίες οι γιατροί διαπίστωσαν το σοβαρό πρόβλημα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, δεν είχαν τα μέσα για να το αντιμετωπίσουν και ήρθαν σε επαφή με συναδέλφους τους στο ΠΑΓΝΗ του Ηρακλείου για να γίνει άμεση μεταφορά του. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Ηράκλειο, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα ''Ροδιακή'' και εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση για να αφαιρεθούν τα σπόρια.

Πλέον το μωρό είναι καλά στην υγεία του και τις επόμενες μέρες θα επιστρέψει με τους γονείς του, στην Ρόδο.

Δημοσίευση 31/7/2013, Πηγή: newsit

Διαβάστε επίσης:

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP