Ο θηλασμός είναι παιχνίδι!

Ιούνιος 2013. Καλό μήνα σε όλους!


Καλωσορίζουμε τον Ιούνιο! Τον υποδεχόμαστε με τις φωτογραφίες που επιλέξαμε για αυτόν τον μήνα στο φετινό μας ημερολόγιο "Στιγμές Θηλασμού"* και το μήνυμα: "Ο θηλασμός είναι παιχνίδι".


Γιατί ναι! Ο θηλασμός είναι ένα παιχνίδι μεταφορικά και κυριολεκτικά!

Είναι ένα τρυφερό αλλά και διασκεδαστικό παιχνίδι αισθήσεων και συναισθημάτων ανάμεσα στη μητέρα και το παιδί.

Είναι ένα παιχνίδι κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας, χωρίς αυστηρούς κανόνες (καθώς συχνά μεταβάλλονται) αλλά είναι ένα παιχνίδι που δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς!

Ο θηλασμός, όπως κάθε παιχνίδι, είναι πολύ σημαντικός για πολλούς τομείς της ανάπτυξης και ψυχοκινητικής ωρίμανσης του παιδιού.

*Το ημερολόγιο "Στιγμές Θηλασμού" είναι μια πρωτοβουλία του mitrikosthilasmos.com για την προαγωγή και υποστήριξη του Μητρικού Θηλασμού!

Δείτε το ΕΔΩ και αποκτήστε το κι εσείς ΔΩΡΕΑΝ ή μοιραστείτε το ελεύθερα!

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP