Έγκυος πέθανε, γέννησε και επέστρεψε στη ζωή

"Δύο ζωές έδιναν ταυτόχρονη μάχη με τον θάνατο...


Μετά θάνατον... γέννα

Διαβάστε την απίστευτη ιστορία μιας νεαρής δασκάλας από το Τέξας που γέννησε ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς ήταν “κλινικά” νεκρή και στη συνέχεια επανήλθε στη ζωή.


Η βρετανίδα Erica Nigrelli που εργάζεται στο Elkins High School στο Μισούρι του Τέξας, λιποθύμησε στο γραφείο συναδέλφου της μετά από 36 εβδομάδες εγκυμοσύνης και τότε οι συνάδερφοι της έσπευσαν για βοήθεια, άρχισαν να τις παρέχουν τις πρώτες βοήθειες και να της κάνουν μαλάξεις, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Όπως δήλωσαν, χρησιμοποίησαν μάλιστα απινιδωτή.

Ο σύζυγος της, Nathan, εργάζεται και ο ίδιος στο σχολείο. "Άνοιξα την πόρτα και την είδα ξαπλωμένη, αναίσθητη στο πάτωμα", δήλωσε.

Η καρδιά της Nigrelli σταμάτησε. Η ίδια δήλωσε μετά το πέρας της απίστευτης περιπέτειας της: "Αισθάνθηκα μια απότομη αδιαθεσία. ακούμπησα το κεφάλι μου στο γραφείο και έχασα τις αισθήσεις μου".

Oι γιατροί παρέλαβαν την δασκάλα και την υπέβαλαν αμέσως σε καισαρική. Τεχνικά πρόκειται, όπως είπαν, για μια "μετά θάνατον γέννα", καθώς η καρδιά της δεν λειτουργούσε. Η γυναίκα έπασχε από "υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια".


"Δύο ζωές έδιναν ταυτόχρονη μάχη με τον θάνατο", δήλωσε ο γιατρός που έφερε με επιτυχία το παιδί της στον κόσμο.Μετά τη γέννα η καρδιά της μόλις 32 ετών Nigrelli επανήλθε, και οι γιατροί της τοποθέτησαν βηματοδότη.

Το υγιέστατο μωρό της, η μικρή Elayna ζυγίζει σήμερα 4 κιλά και μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα αναπνέει χωρίς υποβοήθεια οξυγόνου.Τρεις μήνες μετά τη διάσωση της, οι συνάδερφοι της βραβεύτηκαν για την προσπάθεια τους να την κρατήσουν στη ζωή, από την Πολιτεία του Τέξας.Σχετικά άρθρα:


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP