Θηλασμός: Το δέσιμο είναι απερίγραπτο!


Καλησπέρα! Σας στέλνω και εγώ φωτογραφίες από το 3,5 μηνών αγοράκι μου! θηλάζουμε αποκλειστικά από την πρώτη στιγμή!


Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια! το δέσιμο είναι απερίγραπτο και το κατάλαβα χθες που για πρώτη φορά ήπιε από μπιμπερό το δικό μου γάλα (σε λίγο καιρό θα επιστρέψω στη δουλειά) και ένιωσα μια θλίψη που δεν ήταν στο στήθος μου...Μακάρι όλες οι μανούλες να έχουν την υπομονή αλλά και την θέληση να προσφέρουν αυτό το δώρο στο μωρό τους αλλά και να βιώσουν  την απίστευτη εμπειρία του θηλασμού!Εύχομαι και σε εσάς να συνεχίσετε να ενημερώνετε και να υποστηρίζετε νέους γονείς (μαμάδες και μπαμπάδες) γιατί ο θηλασμός είναι οικογενειακή υπόθεση!

Μελίνα Μ.
Γέρακας

Ευχαριστούμε Μελίνα! Καλή συνέχεια στους υπέροχους θηλασμού σας :)

Εμείς, υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γνώση, ενημέρωση, υποστήριξη σε όλους εσάς... εσείς, μπορείτε να μας βοηθήσετε να γίνουμε καλύτεροι! Καλύτεροι για εσάς! 

Περιμένουμε λοιπόν στο editor[at]mitrikosthilasmos.com και τις δικές σας φωτογραφίες, τα σχόλια, τις παρατηρήσεις σας ή τις προτάσεις σας!

Σχετικά άρθρα:


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP