Πόσα "γιατί μαμά;" ακούτε την ημέρα;

Κάθε χρόνο οι μαμάδες καλούνται να απαντήσουν σε… 105.120 ερωτήσεις!

Οι μανάδες κάθε μέρα πρέπει να απαντούν σε 390 ερωτήσεις!! Αυτό τουλάχιστον αναφέρει έρευνα στην οποία συμμετείχαν 1.000 μανάδες, οι οποίες είχαν παιδιά ηλικίας από 2 έως 10 χρονών.


Τα παιδιά όσο μεγαλώνουν και ανακαλύπτουν τον κόσμο γύρω τους γίνονται όλο και πιο περίεργα και δε σταματούν να κάνουν ερωτήσεις.

Ειδικά τα κοριτσάκια ηλικίας 4 ετών είναι τα πιο περίεργα, κάνοντας κατά μέσο όρο… 390 ερωτήσεις την ημέρα! Δηλαδή κατά μέσο όρο κάθε 1 λεπτό και 56 δευτερόλεπτα της ημέρας που είναι ξύπνια οι προτάσεις τους ξεκινούν με τη λέξη… «γιατί;»!

Από την ώρα του πρωινού, γύρω στις 7 και 19 το πρωί, μέχρι τις 8 το βράδυ που πέφτουν για ύπνο, η μέση μητέρα έχει να αντιμετωπίσει καθημερινά σωρεία… ερωτήσεων. Οι περισσότερες δε ερωτήσεις γίνονται κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού φαγητού.

Το 82% των παιδιών πηγαίνουν στη μητέρα τους να λύσουν τις απορίες τους, με το 24% αυτών να απαντούν ότι προτιμούν τη μητέρα τους γιατί οι πατεράδες τους συνήθως τους απαντούν «ρώτα τη μαμά σου».

Σύμφωνα με την έρευνα που διεξήχθη για λογαριασμό του διαδικτυακού καταστήματος Littlewoods.com κάθε χρόνο οι μαμάδες καλούνται να απαντήσουν σε… 105.120 ερωτήσεις!

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP