Διήμερο αφιερωμένο στον μητρικό θηλασμό 26-27/4

Ένα διήμερο σημαντικών εκδηλώσεων για τον μητρικό θηλασμό οργανώνεται από τον Σύλλογο Διεθνώς Πιστοποιημένων Σύμβουλων Γαλουχίας IBCLC Ελλάδας «Γαλαξίας» στις 26 και 27 Απριλίου στην Αθήνα.


ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ
Η πρώτη εκδήλωση που αφορά κυρίως επαγγελματίες με εμπειρία στη βοήθεια της διαδικασίας του θηλασμού, θα γίνει την Παρασκευή 26/4/2013 από τις 9:00-20:00 στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο « Αττικόν», οργανώνεται και είναι ένα ολοήμερο εργαστήριο που λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα και αφορά τα πρακτικά προβλήματα του θηλασμού.

Το εργαστήρι θα γίνει στη Αγγλική γλώσσα με βασικό ομιλητή, την Catherine Watson- Genna IBCLC, που εργάζεται στη Νέα Υόρκη και είναι συνεργάτης του περιοδικού Clinical Lactation. Η ομιλήτρια είναι ειδική στην αντιμετώπιση της αγκυλογλωσσίας και άλλων πρακτικών προβλημάτων κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Η είσοδος για την ημέρα αυτή είναι περιορισμένη και χρειάζεται προεγγράφη. Για περισσότερες πληροφορίες και για το πρόγραμμα του εργαστηρίου δείτε ΕΔΩ

ΗΜΕΡΙΔΑ
Η δεύτερη εκδήλωση που αφορά όλους όσους ενδιαφέρονται για το θαύμα του θηλασμού, θα πραγματοποιηθεί στις 27/4/2013 από 9:00-14:35 επίσης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο « Αττικόν».

Αποτελεί την 6η Ημερίδα για το μητρικό θηλασμό του συλλόγου, με θέμα «Μητρικός θηλασμός :Τα παιδιά δεν μπορούν να περιμένουν!». Κύρια ομιλήτρια είναι πάλι η Catherine Watson- Genna. Η είσοδος είναι ελεύθερη! Για περισσότερες πληροφορίες και για το πρόγραμμα της ημερίδας δείτε ΕΔΩ

Το διήμερο αυτό είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Μιλένας Ρούζκοβα για την προσφορά της στην προώθηση του μητρικού θηλασμού στην χώρα μας αλλά και την συμβολή της στο έργο του Γαλαξία*.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Σύλλογος Διεθνώς πιστοποιημένων Συμβούλων Γαλουχίας IBCLC Ελλάδας «Γαλαξίας»,
Λ.Πεντέλης 104, 15235, Βριλήσσια • e-mail: galaxias.greece@gmail.com
Τηλ: 210 58 32 228, Κιν: 6977-406870, Fax: 210 58 32 229
Υπεύθυνη: Π.Μέξη – Μπουρνά (Παιδίατρος Νεογνολόγος Διευθύντρια ΕΣΥ).

*Οι σκοποί του συλλόγου Διεθνώς Πιστοποιημένων Σύμβουλων Γαλουχίας IBCLC Ελλάδας «Γαλαξίας» είναι κυρίως η προώθηση του μητρικού θηλασμού στην Ελλάδα, και η προώθηση της ιδιότητας των IBCLC, ώστε να επιτευχθούν αυτοί οι σκοποί. Διοργανώνει μια ημερίδα κάθε χρόνο, τα μέλη του συμμετέχουν σε σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα και έχει συμβάλει στην διαδικασία πιστοποίησης των δυο φιλικών προς τα βρέφη νοσοκομείων στην Ελλάδα.


ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP