Διημερίδα για τον καρκίνο του μαστού & δωρεάν εξετάσεις

Δωρεάν εξετάσεις μαστού με ψηλάφηση, αλλά και με υπερήχους, θα πραγματοποιηθούν στις 19 και 20 Απριλίου στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, στο πλαίσιο εκδήλωσης για την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού. 


Η πρωτοβουλία ανήκει στη Μονάδα Έρευνας Ακτινολογίας & Ιατρικής Απεικόνισης του Πανεπιστημίου Αθηνών, την Ελληνική Εταιρεία Απεικόνισης Μαστού και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Αλμα Ζωής».

Θα πραγματοποιηθούν, επίσης, ομιλίες ενημέρωσης του κοινού από ειδικούς στο Μαγγίνειο Αμφιθέατρο την Παρασκευή 19 Απριλίου 2013 και ώρα 10:00 – 12:30.

Αναλυτικά, η Διημερίδα περιλαμβάνει:
  • Δωρεάν εξέταση ψηλάφησης μαστού σε όσες γυναίκες το επιθυμούν
  • Δωρεάν ενημέρωση από ειδικούς
  • Δωρεάν εξέταση με υπερήχους και
  • Ψηφιακή Μαστογραφία, όπου κριθεί απαραίτητο (η Μονάδα Έρευνας Ακτινολογίας & Ιατρικής Απεικόνισης του Παν/μιου Αθηνών, θα τις εκτελέσει με αντίτιμο τα έξοδα της εξέτασης δηλαδή 25 ευρώ ανά Μαστογραφία).
Οι εξετάσεις μαστού θα πραγματοποιηθούν σε χώρο που προσφέρεται από το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Απριλίου 2013 από τις 09:00 π.μ. μέχρι τις 19:00 μ.μ. στο 2ο όροφο του Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου (οδός Παπαδιαμαντοπούλου 20, Ιλίσια, Μετρό Μέγαρο Μουσικής).

Διευκρινίζεται ότι θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 210 72 58 550 και 210 72 27 488.

Σχετικά άρθρα:


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP