Διάλεξη με θέμα "Μητρικός θηλασμός" (4/4/13)

Ακόμη μία διάλεξη διοργανώνεται στην Κύπρο με στόχο την προώθηση του θηλασμού με ομιλήτρια Διεθνώς Πιστοποιημένη Συμβούλο Θηλασμού IBCLC.


Η διάλεξη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Απριλίου 2013 και ώρες 18:00-20:00 στο Cyprus College στη Λεμεσό, έχει ελεύθερη είσοδο και απευθύνεται σε εγκύους.

Θα μιλήσει η Μαία και Διεθνώς Πιστοποιημένη Συμβούλος Θηλασμού IBCLC κ. Μαρία Ζαχαράτου που χαρακτηριστικά αναφέρει:

"Η Κύπρος πέρασε σε μια άλλη εποχή... ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ!!! Ας γίνει ένα νέο ξεκίνημα από όλες τις Κύπριες μανούλες... μια δυναμική/οικονομική αλλαγή στον τρόπο διατροφής των βρεφών τους, μια επιστροφή στον μητρικό θηλασμό, που χιλιάδες χρόνια ήταν κάτι το φυσικό, όπως και για όλα τα θηλαστικά του πλανήτη!! Προωθήστε τον ΘΗΛΑΣΜΟ! Είναι δωρεάν... μέσα στο βασανιστικό σφίξιμο στο ζωνάρι που μας περιμένει για τα επόμενα χρόνια...".

Περισσότερες πληροφορίες για τη διάλεξη στο τηλέφωνο 70004342 - Παγκύπρια Συμβουλευτική Γραμμή Θηλασμού (ΔΩΡΕΑΝ όλο το 24ωρο).

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP