6η ετήσια Ημερίδα για τον μητρικό θηλασμό από τον "Γαλαξία"

Μη χάσετε την 6η ετήσια Ημερίδα για τον μητρικό θηλασμό του Συλλόγου των Διεθνώς Πιστοποιημένων Συμβούλων Γαλουχίας IBCLC Ελλάδας "Γαλαξίας", που θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη της γυναικολόγου, IBCLC Μιλένας Ρούζκοβα.


Το Σάββατο 27 Απριλίου στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου "Αττικόν" - Baby Friendly Hospital, στο Χαϊδάρι, με κεντρικό θέμα: "Μητρικός θηλασμός: Τα παιδιά δεν μπορούν να περιμένουν" και με εισηγητές Διεθνώς Πιστοποιημένους Συμβούλους Γαλουχίας IBCLC, θα παρουσιαστούν εξαιρετικά ενδιαφέροντα θέματα για γονείς (μέλλοντες ή νυν), επαγγελματίες υγείας* και όσους υποστηρίζουν το μητρικό θηλασμό.

*θα χορηγηθούν μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης (cerps) από το IBLCE

Προσκαλέστε φίλους μέσω του event στο facebook

Η είσοδος είναι ελεύθερηνα είστε όλοι εκεί!

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: mitrikosthilasmos.com

 κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση 

Επίσης μη χάσετε και το εργαστήρι θηλασμού που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου με εισηγήτρια την Catherine Watson Genna Bs, LLLI, IBCLC.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, κάντε κλικ στην εικόνα παρακάτω:___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP