Η παιδίατρος μου δημιουργεί ανασφάλειες αν κάνω τελικά το σωστό

Παιδίατρος, Πιστοποιημένη σύμβουλος γαλουχίας IBCLC
Η παιδίατρος με συμβούλεψε να δώσω στο μωρό συμπλήρωμα (3 γεύματα) επειδή το βάρος που παίρνει το μωρό δεν είναι αυτό που η ίδια θα ήθελε. Εγώ δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι.

Εννοείται δεν την άκουσα και συνεχίζω να θηλάζω κανονικά το μωράκι μου. Αλλά δεν παύει να μου έχει βάλει ιδέες και μου έχει δημιουργήσει τρομερές ανασφάλειες αν κάνω τελικά το σωστό.

Επίσης, να αναφέρω, ότι το μήνα Δεκέμβριο που το μωρό πήρε 550γρ και μετά από δέκα μέρες που το ξαναζυγίσαμε που είχε πάρει 100γρ του κάναμε έλεγχο για ουρολοίμωξη και βγήκε στείρα και επίσης πριν λίγες μέρες κάναμε και εξετάσεις αίματος οι οποίες ήταν πολύ καλές. Μόνο η βιταμίνη D3 βγήκε χαμηλή και επειδή τώρα ο καιρός είναι συννεφιασμένος του δίνουμε βιταμίνη μέχρι να μας βγει πάλι ο ήλιος και να βγούμε να λιαστούμε!!

Λύδια Π., Ηράκλειο Κρήτης
21/02/2013

Αγαπητή φίλη,
το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να χορηγείτε καθημερινά βιταμίνη D, όπως συστήνεται για τα αποκλειστικά θηλάζοντα βρέφη.

Κατά τα άλλα βάσει του καμπυλών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (που είναι πιο κατάλληλες για τα παιδιά που θηλάζουν) το μωρό σας αναπτύσσεται κανονικά οπότε συνεχίστε να θηλάζετε ακάθεκτα με το δώρο της αγάπης σας!

Στείλτε νέο ερώτημα προς τη στήλη "Ρώτα τον Ειδικό"
___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP