Φεβρουάριος 2013. Καλό μήνα σε όλους!


Δεν προλάβαμε να καλωσορίσουμε τη νέα χρόνια κι έφτασε κιόλας ο δεύτερος μήνας του 2013! Η αλήθεια είναι πως ο χρόνος κυλά πάντα τόσο γρήγορα!! Απόδειξη είναι και η φωτογραφία που επιλέξαμε για τον Φεβρουάριο στο φετινό μας ημερολόγιο "Στιγμές Θηλασμού"*.


Στο τρυφερό στιγμιότυπο βλέπετε 3 γενιές μαζί! Πότε ήταν η Μυρτώ μωρό στην αγκαλιά της μαμάς της και πότε έφτασε η ώρα που έγινε η Μυρτώ μαμά, με ένα μωρό στην αγκαλιά, και η μαμά της... γιαγιά, μια γιαγιά τρυφερή που βοηθά την κόρη της και το εγγονάκι της να ξεκινήσουν το δικό τους ταξίδι στο θηλασμό!!

Η Μυρτώ μας είχε γράψει: "Ζήτω ο θηλασμός! Στέλνω μια φωτογραφία εμένα και της κόρης μου. Είναι από το μαιευτήριο καθώς την θηλάζω για πρώτη φορά :-) 3 γενιές μαζί!! Τα χέρια που μας βοηθάνε είναι της μητέρας μου. Χάρη και στους 2 γονείς μου και στον άντρα μου θηλάζω ακόμα την ενός έτους κόρη μου και τον γιο μου (σχεδόν 3 ετών) όποτε το θελήσει".

Κρατήστε αυτό: "Τα χέρια που μας βοηθάνε είναι της μητέρας μου..." και να θυμάστε (!) ο θηλασμός είναι Τέχνη, μια τέχνη που μαθαίνεται! Όπως τώρα η μαμά-γιαγιά μαθαίνει στη Μυρτώ πώς να θηλάσει... λίγα χρόνια μετά, η Μυρτώ θα είναι αυτή που θα βοηθά και θα εκπαιδεύει την κόρη της με το θηλασμό του δικού της μωρού!

Και είναι τόσο όμορφο το ταξίδι του θηλασμού (!) που η Μυρτώ το απολαμβάνει και με τα δύο της παιδιά! Τόσο με την ενός έτος πια κόρη της όσο και με τον σχεδόν τριών ετών γιο της που δεν του στερεί το στήθος της όποτε αυτός το θελήσει!!

Καλό Μήνα σε όλους!
Καλό μήνα Μυρτώ και καλή συνέχεια με πολλούς πολλούς χαρούμενους θηλασμούς!

*Το ημερολόγιο "Στιγμές Θηλασμού" είναι μια πρωτοβουλία του mitrikosthilasmos.com για την προαγωγή και υποστήριξη του Μητρικού Θηλασμού!

Δείτε το ΕΔΩ και αποκτήστε το κι εσείς ΔΩΡΕΑΝ ή μοιραστείτε το ελεύθερα!

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP