Μόλις σαραντίσω θα πρέπει να λείπω για 2-3 ώρες

Μαία
Καλημέρα
έχω ένα αγοράκι νεογέννητο και θηλάζω αποκλειστικά. Μόλις σαραντίσω θα πρέπει να λείπω κάθε μέρα από το σπίτι για 2-3 ώρες. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν δίνοντας του γάλα δικό μου με το μπιμπερό εκείνες τις ώρες θέτω σε κίνδυνο το θηλασμό.

Έχετε να μου προτείνετε κάποια λύση έτσι ώστε να συνεχίσω να θηλάζω κανονικά; Μπορώ με κάποιο τρόπο να ρυθμίσω τις ώρες που τρώει;

Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησα να αντλήσω με χειροκίνητο θήλαστρο αλλά δυσκολεύτηκα. Παίζει ρόλο του ότι είναι ακόμα νωρίς; το δοκίμασα περίπου 15 ημερών.

Ευχαριστώ!!!!!
Φωτεινή Χ., Θεσσαλονίκη
21/02/2013

Καλησπέρα σας
Θα ήθελα να σας πω ότι οι 2-3 ώρες που θα λείπετε το 24ωρο δεν θα αποτελέσει σοβαρό θέμα για τον θηλασμό σας.

Ένα ηλεκτρικό θήλαστρο θα σας είναι χρήσιμο για να αντλήσετε το γάλα της μέρας που θα λείπετε.

Η χρήση τεχνητής θηλής (μπουκάλι) δεν θα είναι και η πιο κατάλληλη μπορείτε να δίνεται το γάλα σας με φλιτζάνι ή κουτάλι όποτε χρειαστεί.

Για να μην αγχώνεστε από τώρα καλό είναι να έχετε στο νου σας ότι αν θηλάσετε καλά πριν αποχωρίσετε από το σπίτι το μωρό μπορεί και να μην χρειαστεί να ταϊστεί ή αν ναι με λιγότερη ποσότητα.

Καλή συνέχεια!!!!

Στείλτε νέο ερώτημα προς τη στήλη "Ρώτα τον Ειδικό"

Σχετικά άρθρα:___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP