Υπερεκτιμημένος ή σαφέστατα υποεκτιμημένος ο μητρικός θηλασμός;

Υπερεκτιμημένος ή σαφέστατα υποεκτιμημένος ο μητρικός θηλασμός;

Την απάντηση στο ερώτημα αυτό μεταξύ άλλων επιχειρεί να δώσει η 8η διακλινική ημερίδα με θέμα: "Προβλήματα κατά την κύηση: Επιπτώσεις στη μητέρα και το νεογνό. Σύσταση και ιδιότητες του μητρικού γάλακτος" που παρέχει πληροφορίες  για  τις τελευταίες παγκόσμιες σχετικές επισημάνσεις και δίνει την αφορμή για ένα γόνιμο διάλογο ανάμεσα στα μέλη της  επιστημονικής κοινότητας.


Την ημερίδα διοργανώνουν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Νεογνολογικής Εταιρίας η Γ' Παιδιατρική Κλινική και η Γ' Μαιευτική & Γυναικολογική Κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο "Αττικόν".

Η ημερίδα πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν», το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου του 2012.

Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ για το κοινό. Η έναρξη έχει οριστεί για τις 9:30πμ. (9:00-9:15 θα γίνονται εγγραφές και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι την πλήρωση του αμφιθεάτρου).

Η ημερίδα αντιστοιχεί σε 5 μόρια συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευση από το ΠΙΣ και την UEMS D 9908

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ


Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη Γ παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ρίμινι 1 Χαϊδάρι 124 64, Τηλ: 210 58 32 228  Fax: 210 58 32 229, E-mail: ymexi[at]hotmail.com, Υπεύθυνη: Π.Μέξη – Μπουρνά


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP