Κυπελλάκι, σύριγγα ή μπιμπερό για να αποφύγω τη σύγχυση θηλών;

Πιστοποιημένη σύμβουλος γαλουχίας ΙBCLC
Πώς να συνδυάσω το μητρικό θηλασμό με την άντληση χρησιμοποιώντας το ειδικό κυπελλάκι, την ειδική σύριγγα ή μπιμπερό; θα ήθελα να συνεχίσω να θηλάζω για τουλάχιστον ένα χρόνο, τώρα είμαστε μόλις 2 μηνών, και δεν θα ήθελα με τίποτα να δημιουργήσω κανένα πρόβλημα σύγχυσης θηλών.

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά και συγχαρητήρια για το έργο σας
Χρύσα Λ.Θεσσαλονίκη
17/12/2012

Aγαπητή Χρύσα,
Το μπιμπερό ενέχει τον κίνδυνο της σύγχυσης θηλής, παρόλο που οι πιθανότητες μειώνονται μετά τις πρώτες 6 εβδομάδες. Η σύριγγα ταΐσματος, είναι πιο ασφαλής από την άποψη ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να χυθεί το γάλα, ειδικά αν το μωρό είναι ζωηρό. Το μειονέκτημα είναι η μικρή ποσότητα που μπορεί να χωρέσει. Το κυπελάκι γεμίζει πιο εύκολα αλλά είναι πιθανότερο να υπάρξουν απώλειες.

Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Καλή συνέχεια

Στείλτε νέο ερώτημα προς τη στήλη "Ρώτα τον Ειδικό"

Διαβάστε επίσης:___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP