Χριστουγεννιάτικη γιορτή για όσους στηρίζουν το Μητρικό Θηλασμό

Την προπαραμονή των Χριστουγέννων θα πραγματοποιηθεί μια διαφορετική γιορτή για το μητρικό θηλασμό! Πρόκειται για μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή για μικρούς και μεγάλους, φίλους και υποστηρικτές του Μητρικού Θηλασμού κατά την οποία όλοι μαζί θα απολαύσουν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη χορωδία του Συνεταιρισμού Οδοντιάτρων Αθηνών ενώ κλόουν θα διασκεδάζουν τους μικρούς καλεσμένους!


Διοργανωτές της γιορτής είναι η Εθνική Επιτροπή Μητρικού Θηλασμού, το Τμήμα Μητρικού Θηλασμού-Τράπεζα Μητρικού Γάλακτος, το Σωματείο Εργαζομένων του ΠΓΝ-Μαιευτηρίου "Έλενα Βενιζέλου" και ο Σύλλογος "Οι Φίλοι του Μητρικού Θηλασμού" οι οποίοι προσκαλούν όλους όσοι στηρίζουν το Μητρικό Θηλασμό καθώς επίσης τους εργαζόμενους του νοσοκομείου και τις οικογένειές τους!

Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012 στο ισόγειο του κτιρίου Γ' "Βιργινία Σκυλίτση" στις 17:00 μ.μ.

Προσκαλέστε φίλους και από το facebook!
και... να είστε όλοι εκεί!

Χορηγός Επικοινωνίας: mitrikosthilasmos.com

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP